ladymomm
Klimanın altında ya da vantilatörün altında cips kola yiyip içiyorlardır 😛😛
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm
59 un altına da düşmüşsün helal be ladyyy 💃
En başta kaç ile başlamıştın 🤩
ladymomm gecen ay uc kutu antibiyotik kullandik doktor recetesiyle askim. Kayitlarda da hepsi cikti. Oyle olunca da detayli bi test yaptilar kanda mikrop ve iltihap cikinca da mecbur yatis verdiler. Gerci detayli bakmalarinda benim biraz sirretligimin de payi var 😂 e ama napim 1.5 yasinda bebek sonucta. Ahh bide tam ana dilim gibi bilsem daha neler derdim de bakma sen
ladymomm ohh afiyet sifa olsun ama bisey dikkatimi cekti dunku menundu sanirim sanki ara ogunun fazla degil mi sana. Ana ogunler super cok dengeli ya da ara ogunun de tam olmasi gerektigi gibi bilmiyorum. Ben uzun zamandir diyetlerde ara ogun yapmiyorum ya bana ondan da fazla gelmis olabilir🤭🤭🤭
ladymomm ayyy su diyetimi sagsalim surdurmek nasip olursa burdan da sevdiklerimizle ve diyet yapanlarla bi grup acsak mi napsaaak😍😍 mesela @perimasali802_ 🌸
@enerciiiii 🌸 kiz sen hala diyette miydin gerci☹️☹️☹️
belladonna
Aşkım ciltte cidden etkisi oluyor. Hatta bak bu çok hoşuna gidecek 😂😂 Dur önce merak et sor ondan sonra anlatayım ahahahha 🤣
Vücutta etkisi var mı onu pek keşfedemedim zaten hali hazırda diyet ve spor yaparken başladım ne kadar katkısı oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama gün içinde aşırı dinç hissettiriyor, az uyusam bile uykumu almış olarak kalıyorum ve son olarak yeme ataklarım olmuyor. 🥲
belladonna vallahi öyle değilim kız keşke olsam 😂😂 hatta sana fiziğimi anlaman için Google’dan kadın fizik tipleriyle ilgili fotolara bakıyordum. Tahmin et ne oldu? 😂😂
belladonna çok mantıklı 😂😂😂
belladonna ayy şükürler olsun kırdım bellaammm 😍🥹
Bugün çok saçma beslendim ama inşallah almam 😂😂
- Düzenlendi
newmommy_
Doğru tahmin etmişsin aşkım 😍
Normalde listede ne varsa aynı o şekilde yedim. Hatta kahvaltı ve akşam tabakları bile bana acaba fazla mı diye hissettiriyordu. (Listedeki yazanlar)
Dünkü menü derken eğer ara öğünde hurma yediğim günü diyorsan o zaten listede yoktu. Ben o gün kahvaltıyı yine yanlış hazırlayınca ara ve akşam öğünlerini de kafama göre yaptım.
Eski listemde ara öğünde 3 hurma içine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi yazıyordu bende canım çekince 1 tane fazla ekledim 🥲
Ama hurmalı olanı demiyorsan diğerleri tamamen liste de ne yazıyorsa o. Mesela 2 tane karabuğday patlağı yerine, 1 tane tam buğday ekmeği tükettim. (Diyetiysen değişim olarak 1 ekmek dediği için)
Birde farkettin mi bilmiyorum, listeye göz atarsan eğer akşam öğünlerinde hiç karbonhidrata yer vermemiş sadece bir listede, 1 dilim ekmek var ama bende onu tüketmedim 🤭
Birde bu karabuğday/wasa yazdığı ara öğünde, sabah kahvaltısı aşırı hafif. Ne protein var ne de karbonhidrat. Meyve ve yoğurttan ibaret olduğu için ara öğünü bence bilerek öyle yazmış açlık hissini bastırsın diye 😂
Birde bana bu şekilde şeyler sormaktan ya da söylemekten çekinme lütfen. 🙏🏻 Belki göremediğim bir hatamı görmeme vesile olursun 💐 Bu arada gerçekten ana öğünlerim fazla mı sence bak bakalım 🤔 bana nedense fazla gibi geliyor ve listeye göre yapmama rağmen böyle hissediyorum
ladymomm düşüneyim biraz 😂
ladymomm 😂bn herşeyden soğudum aşkım ya
belladonna Bu arada ilk postu 64,40 ile açmıştım. Toplamda 6,15 kg gitmiş 🥹🥹🥹
ladymomm bıraktı galiba