Moonlight_ izinden sonra diyete başlayacaksın o zaman ahhahaha 😂 özlemişsindir buranın lezzetlerini gelince bol bol ye 😂

Oluyorumanlasana aynı boydayız bu arada 😂😂😂 ayy her şeyimiz aynı çıkıyor bak delircem ajjxjdkslsl

ESMERBOMBA_ aşkım benim şahane gidiyorsun 😍 Bende 21 gün boyunca buralardayım sonrası Allah Kerim 🙈 3 hafta boyunca bizimle beraber devam edersen eminim yine çok güzel sonuçlar alırsın 🥹❤️ bu arada tek başına bile harika işler çıkarıyorsun 🧚‍♀️

Kahvaltı;
      1 dilim kaşar peyniri ve 5 adet zeytinle açık tost
      1 dilim süzme peynir
      Domates, salatalık
      1 adet haşlanmış yumurta

Ara öğün;
      1 adet züber
      1 su bardağı süt ile soğuk kahve
      (İçine ek olarak protein tozu ve kolejen ekledim.)

Akşam yemeği;
      2 adet küçük kabağı rendeleyip soteledim
      Üzerine 3 yemek kaşığı yoğurt ekledim

✅2,5 litre su içildi
      ✅45 dakika Grow With Jo video yapıldı (260 cl)
      ✅1 adet soda içildi
      ✅Gün içinde yeşil çay içeceğim 🧚‍♀️

@belladonna
      @newmommy_
      @aselinannesi9398
      @Aglicaktabikolaymi
      @anonim9
      @perimasali802_
      @Moonlight_
      @Oluyorumanlasana
      @Cicikiz
      @ESMERBOMBA_

ladymomm off harika bi menuyle baslangic yapmissin canim benim afiyet olsun😋😍 yarin menunu kopyalayabilirim zeytinli kasarli tosta ben de bayiliyorum😋 hadi spora motive et beni 🥹🥹🥹 hic baslayasim yok 🫢

Moonlight_ geçen seneden beri Masterchef beni sarmıyor yaaa. Şu an açık ama yüzüne bile bakmıyorum tvnin 😂😂

newmommy_ aşkım bu havalarda en çok beni yoran ve zar zor vakit bulduğum tek şey spor 🥲 ama şunu düşün, sırf bir şeyleri düzeltmek için yemenden içmenden kısarak günler, haftalar belki de aylar geçiriyorsun. O kadar zahmeti çekiyorken haftanın 4 günü spor yapmakta zor gelmesin 💃