enerciiiii maalesef a.bazi insanlar hak ediyor
Bkz; eşimin ailesi 😂
enerciiiii maalesef a.bazi insanlar hak ediyor
Bkz; eşimin ailesi 😂
romeonunjulieti gülmicem gülmicem shshshhs film gibi hepsi sonuna kadar okumayan pişman olur 😂😂 iyi aranızdan biri bu kadar kavganın içinde mefta olmadı allah korumuş
romeonunjulieti ayyyyy gercekten cok uzuldum adina. Allah yardimcin olsun gercekten. Umarim bir daha asla yasanasiniz.
zuku şüpheli 😂
veraeyl olmadı ama kayınpederim kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi sayılır mi 😂
romeonunjulieti adam ölmekten beter olmuş shshhsh😂
veraeyl olseydi daha iyiydi yemin ediyorum
romeonunjulieti çok yazık ya böyle aile mi olur. Ben bizimkilere laf ediyordum nasıl aile diye. Allah uzak etsin senden bunları her iki taraf da birbirinden beter. Oturup insan gibi konuşmayı bilmiyor mu kimse ya. İnsan ailesi ile kavga eder mi Allah aşkına
Üçüncü bölümü heyecanla bekliyorum 🤣🤣
O insanlardan uzaklaşarak kendinize ve çocuklarınıza yapabileceğiniz en büyük iyiliği yapmışsınız 😉
Allah birdaha onlarsız arasına düşürmesin sizi 🙏🥲💐
HurremSultan onlar hep öyleymiş bizde aralarından sıyrıldık kaçtık
Elmasekeri amin canım🌸
romeonunjulieti iyikde kactiniz 😬
romeonunjulieti Allah onlara muhtaç etmesin canım benim 🎀🌺
HurremSultan 🙏 amin
romeonunjulieti okurken durumuna güleyim mi ağlayayım mı bilemedim 🤣🤣🤣 ama aferin gerçekten
romeonunjulieti ne diyeycegimi bilemedim 🥹 uzak durman en sagliklisi hayatin tadini cikar gurultu patirdiya izin verme zaman cok degerli hep guzel anilariniz biriksin 😇
romeonunjulieti amaaaaaaannn kız vallahi sizin nasıl bir sulaleniz vaar şoklar içinde okudum🤣🤣
Hem eğlenceli hem komik hemde sinir bozucular 😅 seni çok merak ettim vallahi keşke canlı oturup bunları anlatsaydin bana daha eğlenceli olurdu🤣🤣
bendenguzelimivar keske mümkün olsaydi daha neler anlatırdım 😂
romeonunjulieti ahh keşkeee 🤣 telefon başında bile okurken çekirdek çitlettiriyorsan canlı dinlemeyi düşünemiyorum. 😂