kaardelen yok öyle biseyi asla reddetmez arada öyle şeyler yapıyoruz zaten ama dediğim gibi benim sanırım bu konuda bı isteğim kalmadı ilk evlendigimiz zamanlar çok güzeldi sonra da iyiydi ama ne bilim çocuk olduktan sonra dahada azaldı sanki bide biraz kiloda var eşim benden zayıf kilo vermemi istiyo değişik fanteziler için falan ama doğumdan sonra baya verdim gene hala var kilo üstümde hemde istemediğim kadar uğraşıyorum çabalıyorum ama maksimum 5 kilo falan gidiyo

HurremSultan konusmuyomuyum saniyosun o kadar istekli beni bile soğuttu zevk desen oda eskisi gibi yok e yapmanın ne anlamı kaldı hep diyorum yine boş boşuna duş aldım diye tabi kendisiil işini hordugu için ne boşu diyip duruyor

mlksrdl His istek yoksa maalesef ne yaparsanız yapın toparlayamazsınız bazı şeyleri. Eşiniz de bu duruma alışırsa kendi işini kendisi görecektir. Bu gibi şeyler aldatmaya kadar gider fikrimce. Erkeklerin kafasına göre konuşuyorum hepsi için geçerli değil tabi ki ama uzun süre yapmamak hoş değil.

simonedebeauvoir yorgan battaniye yastık ne varsa üstünde yok yatağın sadece çarşaf var ikili takıyorum hep 😂kirlenme gibi durumda bir tanesini atıyorum kirliye biti giti 🤣

kaardelen ben isteksizim canım eşimde işten geliyo yorgun oluyo birimiz TV izlerken uyuyakaliyo nadiren bende genelde çocuğu uyutunca mizmizlanip ağlayınca yanına gidince siziyorum yanında pispislerken çocuktan sonra oldu böyle çok uzun surmuyo nadir oluyo ayda bir yaptığımız ama oluyo yani

mlksrdl bu ilişki dinamiğine göre değişir bence. Bazısı ayda 1 olur çok mutludur bazısı 2 gün olmasa sorun nerde diye düşünür. Burada ki cevaplarla ilişkini kıyaslamak doğru olmaz.

ladymomm bencede uzun ama yorgunluktan derman kalmiyi ne yazikki 2.3 ve daha fazla çocuğu olup hem evi hem eşi hem çocuklari aksatmayan hanımları ayakta alkışlıyorum valla ben tek çocukta pert oldum☺️☺️☺️

kizatasozu ne bilim kanki valla üzülüyorum böyle söyleyince sen😔 keşke elimde bir sihirli değnek olsa da pıt diye geçse sevdiğim herkesin sorunları. Yani bu işler tiple de olmuyormuş burda onu anladım bakıyorum bebek gibi bir içim su kadınlar. Hani erkek olsam öyle eşim olsa memnun etmek için neler yaparım. Bu erkeklerin koku yansın ya valla attığımız tırnağı bile haletmiyorlar 🥲

Medusa ama 2 haftada çok değilmi özlemek için memlekete gittim daha öncede gitmiştim ama max bi haftaydı ilk defa 15 gün oldu yandıkkk yandık 🤣

mlksrdl haftada 3-4 defa olan da var her gün olan da günde 3-4 defada ama bir ay da uzun bir süre tabiki eskiden bizde de öyleydi aşırı sinir bozucu bişey
            Şimdi haftada 4-5 kere bazen gecede 3 defa sabahsına falan şimdi tam benim gönlümce🤣🤣🤣

Sahra5 maşallah 🤣🤣 ben çok ilişki taraftarı değilim ama yani zevk almıyorum sanki çocuktan sonra bozuldu biseyler sanki