kaardelen yok öyle biseyi asla reddetmez arada öyle şeyler yapıyoruz zaten ama dediğim gibi benim sanırım bu konuda bı isteğim kalmadı ilk evlendigimiz zamanlar çok güzeldi sonra da iyiydi ama ne bilim çocuk olduktan sonra dahada azaldı sanki bide biraz kiloda var eşim benden zayıf kilo vermemi istiyo değişik fanteziler için falan ama doğumdan sonra baya verdim gene hala var kilo üstümde hemde istemediğim kadar uğraşıyorum çabalıyorum ama maksimum 5 kilo falan gidiyo
İlişki sıklığı
HurremSultan konusmuyomuyum saniyosun o kadar istekli beni bile soğuttu zevk desen oda eskisi gibi yok e yapmanın ne anlamı kaldı hep diyorum yine boş boşuna duş aldım diye tabi kendisiil işini hordugu için ne boşu diyip duruyor
mlksrdl His istek yoksa maalesef ne yaparsanız yapın toparlayamazsınız bazı şeyleri. Eşiniz de bu duruma alışırsa kendi işini kendisi görecektir. Bu gibi şeyler aldatmaya kadar gider fikrimce. Erkeklerin kafasına göre konuşuyorum hepsi için geçerli değil tabi ki ama uzun süre yapmamak hoş değil.
perimasali802_ o nasıl kız 🤣
Haftada 2 3 normal bence 1 ay cok fazla
simonedebeauvoir yorgan battaniye yastık ne varsa üstünde yok yatağın sadece çarşaf var ikili takıyorum hep 😂kirlenme gibi durumda bir tanesini atıyorum kirliye biti giti 🤣
perimasali802_ ahahhahahahaha taktik güzel bende koltuğa transfer 🤣 her pozisyon yatakta olmuyır
simonedebeauvoir en son koltuğun ayağı kırıldı 🤣 yapmadık artık
kizatasozu ne bilim kanki valla üzülüyorum böyle söyleyince sen😔 keşke elimde bir sihirli değnek olsa da pıt diye geçse sevdiğim herkesin sorunları. Yani bu işler tiple de olmuyormuş burda onu anladım bakıyorum bebek gibi bir içim su kadınlar. Hani erkek olsam öyle eşim olsa memnun etmek için neler yaparım. Bu erkeklerin koku yansın ya valla attığımız tırnağı bile haletmiyorlar 🥲
Medusa ama 2 haftada çok değilmi özlemek için memlekete gittim daha öncede gitmiştim ama max bi haftaydı ilk defa 15 gün oldu yandıkkk yandık 🤣
kukuliiiii Her ilişkinin dinamiği farklı işte😂
simonedebeauvoir Koltuk fantezisi bı başka yaa
kaardelen kız her gün sıkılmıyo musun ? 😅