simonedebeauvoir yorgan battaniye yastık ne varsa üstünde yok yatağın sadece çarşaf var ikili takıyorum hep 😂kirlenme gibi durumda bir tanesini atıyorum kirliye biti giti 🤣

kaardelen ben isteksizim canım eşimde işten geliyo yorgun oluyo birimiz TV izlerken uyuyakaliyo nadiren bende genelde çocuğu uyutunca mizmizlanip ağlayınca yanına gidince siziyorum yanında pispislerken çocuktan sonra oldu böyle çok uzun surmuyo nadir oluyo ayda bir yaptığımız ama oluyo yani

mlksrdl bu ilişki dinamiğine göre değişir bence. Bazısı ayda 1 olur çok mutludur bazısı 2 gün olmasa sorun nerde diye düşünür. Burada ki cevaplarla ilişkini kıyaslamak doğru olmaz.

ladymomm bencede uzun ama yorgunluktan derman kalmiyi ne yazikki 2.3 ve daha fazla çocuğu olup hem evi hem eşi hem çocuklari aksatmayan hanımları ayakta alkışlıyorum valla ben tek çocukta pert oldum☺️☺️☺️

kizatasozu ne bilim kanki valla üzülüyorum böyle söyleyince sen😔 keşke elimde bir sihirli değnek olsa da pıt diye geçse sevdiğim herkesin sorunları. Yani bu işler tiple de olmuyormuş burda onu anladım bakıyorum bebek gibi bir içim su kadınlar. Hani erkek olsam öyle eşim olsa memnun etmek için neler yaparım. Bu erkeklerin koku yansın ya valla attığımız tırnağı bile haletmiyorlar 🥲

Medusa ama 2 haftada çok değilmi özlemek için memlekete gittim daha öncede gitmiştim ama max bi haftaydı ilk defa 15 gün oldu yandıkkk yandık 🤣

mlksrdl haftada 3-4 defa olan da var her gün olan da günde 3-4 defada ama bir ay da uzun bir süre tabiki eskiden bizde de öyleydi aşırı sinir bozucu bişey
      Şimdi haftada 4-5 kere bazen gecede 3 defa sabahsına falan şimdi tam benim gönlümce🤣🤣🤣

Sahra5 maşallah 🤣🤣 ben çok ilişki taraftarı değilim ama yani zevk almıyorum sanki çocuktan sonra bozuldu biseyler sanki

karsugunes ilk başlarda bizde de oyleydi ama sonra eser kalmadi o hallerimizden 🤣 gecen ay bi her gun yapmaya baslamistik ama sıkılmıştım artik simdi hafada 3-4e düştü 🤣