perimasali802_ o nasıl kız 🤣
İlişki sıklığı
Haftada 2 3 normal bence 1 ay cok fazla
simonedebeauvoir yorgan battaniye yastık ne varsa üstünde yok yatağın sadece çarşaf var ikili takıyorum hep 😂kirlenme gibi durumda bir tanesini atıyorum kirliye biti giti 🤣
perimasali802_ ahahhahahahaha taktik güzel bende koltuğa transfer 🤣 her pozisyon yatakta olmuyır
simonedebeauvoir en son koltuğun ayağı kırıldı 🤣 yapmadık artık
kizatasozu ne bilim kanki valla üzülüyorum böyle söyleyince sen😔 keşke elimde bir sihirli değnek olsa da pıt diye geçse sevdiğim herkesin sorunları. Yani bu işler tiple de olmuyormuş burda onu anladım bakıyorum bebek gibi bir içim su kadınlar. Hani erkek olsam öyle eşim olsa memnun etmek için neler yaparım. Bu erkeklerin koku yansın ya valla attığımız tırnağı bile haletmiyorlar 🥲
Medusa ama 2 haftada çok değilmi özlemek için memlekete gittim daha öncede gitmiştim ama max bi haftaydı ilk defa 15 gün oldu yandıkkk yandık 🤣
kukuliiiii Her ilişkinin dinamiği farklı işte😂
simonedebeauvoir Koltuk fantezisi bı başka yaa
kaardelen kız her gün sıkılmıyo musun ? 😅
Sutlucikolati Sıkılmıyorum, sanırım libidodan kaynaklı 😂
Sutlucikolati aşkım bizimkide öyle hatta günde iki kez falan oluyor du Sabah ve gece tabi bebiş sağolsun günde bir kez oluyor artık
karsugunes ilk başlarda bizde de oyleydi ama sonra eser kalmadi o hallerimizden 🤣 gecen ay bi her gun yapmaya baslamistik ama sıkılmıştım artik simdi hafada 3-4e düştü 🤣