Sert bir sex ve fikfik olmasa yaşayamazsiniz.
Vajinal orgazm
moncherie anltayım canım klasik pozisyonda kadın altta erkek üstte olacak şekilde
Eşin veya sevgilin gel git olayına başladığında sende kalçanı kasarak yukarı kaldırmak gerekiyor kıvrak harektlerle girerken sende kendini ona doğru kaldırmalısın geri çekerken poponu serbest bırakıyorsun bu ilişki boyunca devam etmeli sakin kalmalısın eğer hızlı harekt ediyorsa yavaşlamasını söyle daha iyi konsatre olabilmrn için kadınlarda hemen boşalma oluyor eşin boşalsa bile sen gelene kadar devam etmeliisn
Sukran anam ne güzel anlatmisin ben sadece üstte iken oluyorum ya başka türlü hep merak ediyorum olmuyo
hacererdgn deneyebilirsin canım bu ilk deneme de belki olmayabilir ama devam et o şekilde yapmaya konsantire olman lazım
- Düzenlendi
moncherie odaklan önce cnm kendini o âna bırak ön sevişmeyi uzun tutup ateşli bir sevişme ile başla ben üstte olduğum her pozisyonda orgazm oluyorm kontrol bende olursa daha iyi odaklanıyorm ayrıca ilişki öncesi uzun bir oral olursa da daha erken orgazma ulaşıyorm
Sukran çok teşekkür ederimmm duyduğum en bilgilendirici tavsiyelerden birtanesi, denicem😂🩷
Oluyorumanlasana tamam aklımda tutucam bunları, çok teşekkür ediyorum
Sukran kız bu yorumu okuyunca aklıma geldi o zamanlar eşimle manitaydik daha 🤣 sex sırasında istemsizce kalcami hareket ettiriyordum icimden geliyordu ama o an oyle zevk almistim ki anlatamam harika bi andi demek ki o zaman olmuşum simdi aklima geldii 🤣
Sutlucikolati tekrar dene o halde😁
successfulwoman fik fik derken
cevizlikek bizde kibarcasi s.ksmek adıdır 🤣🤣
Sukran denicem 🤣
Sukran hadi hayırlısı denicem bakalım
perimasali802_ hee😁 bende sex yazmışsın. Sonra da fik fik de şart diyince. O başka bisey sandım. Sex de aynı sey degilmiydi ya😬