Usnac95 banada öyle geldii de ben vajinal orgazmı çözmeye calısıyorum 😄🤭
Hiç bir pozisyonda olmuyor 🔥
piyangobileti Sjdhshdahahahaha güzeldir güzel bişey olmaz 😀
Premsesss99 bende 2 yıldır evliyim zaman zaman boşalıyorum bazende ard arda hayla kendimi keşfedemedim ama yaşıyorum rastgele 😂🙈
Premsesss99 el acıtıyor beni ben üstüne çıkarım ve sürtünürüm oda beni eller o şekilde oluyor bizde
linosko bu yazının üstüne yazi olamaz 😂🔥
373738 bacaklarını omuza at bide oyle dene
Usnac95 kaslarını hiç sikip biraktinmi her hangi bir zevk falan
Usnac95 vajinal de istemiszce kasların kasılır titreme olur nefes nefese kalirsin bazen terleme ayaga kalkarken bile titrersin o derece yani 😂
Ama vajinal kiltors gibi değil bunu içten hissediyorsun
perimasali802_ valla benden bu kadar bu saat oldu 2 -1 ben galibim diyelim 🤣🤣🤭🤭
373738 nasil yani kiz anlamadım
perimasali802_ Bu dediğinizi mast yaparken uyguluyorum, kasları sıkıp kalçamı az yukarı kaldırıp yapınca hemen orgazm olabiliyorum mesela.
İlişki de de kendimi tanımam lazım, bu yaptığımı yapıyorum mesela ama hiç zevk olmuyor.
3 senedir gerçekten zevk aldığım ilişki sayısı belki 10 dur. Doruk noktası zaten hak getire 😂
Ama tabi ki ilişki esnasında ya eşim ya da ben klitorsi uyarıyoruz o şekilde her ilişkide hiç yoktan böyle rahatlıyorum
perimasali802_ ne kadar sürüyor peki bu 🥲
Yaşamadan ölmek istemiyorum yaaaa
Usnac95 ilişkide sadece zevk aldığın yerden devam et kaslarını hareket etir birde oyle dene klitoris yapma diyelim zevk aldın kendine göre yavaş hızlı ayarla
Usnac95 kisa sürüyor zaten bnde 10 saniyede falan hiç saymadım inanirmisin, rahatlama geliyor hızlı yapıldığında yavaş pek sevmiyorum 😂
Ondan sonra hem rahatlığın verdiği rahatlık hemde ara ara kasılma oluyor bnde