elizyaa Bende yarın tam başlayacağım spora. Keşke wp yada Instagram grubumuz olsaydı kızlar. Ordan fotoğraflaşırdık falan motive için harika olurdu

kaardelen ya burda bir ara yapıldı grup gibi fotoraf atmalar tarti görüntüsü atmalar falan çok güzel olmuştu ama hala fotoraf atmayı bilmiyorum buraya eksiğim o 😂🥲

elizyaa ben şuan diyetisyen eşliğinde diyetteyim yarın 2 hafta olacak yarın tartı günüm,bnde vardım varım🤪😂, çok heyecanlıyım gecen hafta 2,5 kg gitti bu hafta yarın belli olcak kaç gitti

prenses90 bende ilkinde diyetisyen eşliğinde başlamıştım bu sefer yalnızım 🥲

newmommy_ diyet postu açıp koca tabak makarnayı gommem yokmu 🥲 Allah’tan kaçamak yaparım diye bugün başlamışım 😂

gizo00 çok sıkı bir diyet veriyor,sanki zamanla insan sıkılır gibi sadece sebze ve et balık,makarna ve bakliyat fln yok 🥹🥹 ben bebegim olsun diye azim ettim,yoksa çoktan pes ederdim gibi mesela sabah bir parca kesik kahve renk ekmek o kdr bir ara ögün var meyve sonra akşam yemegi sebze ve et türü😮‍💨😮‍💨 ekmeksiz , haftada 3 gün lesli eşliğinde, tabi bu dedigim kişiye göre hazırlanmış bir liste görümceminki apayrı bir liste,onun öğlen yemegide var,gecen hafta 2,5 kg verdim umarım bu haftada öyle bir rakam görürüm, fiyatı 900 tl cnm