kurabiyevarsimitvar öyle öyle sen bana güven 😇
Sürtünmeyle hamile kalınır mı?
bitterdelisi24 2 yıl vajinismus belasıyla yaşadım sadece sürtünme yoluyla ilişkimiz oluyodu oğlum şuan 18 aylık oğlumu doğurduktan 6 ay sonra yenebildim 🤫 her zaman risk vardır oluyor yani öyle şeyler 😌
sanalkoala tabi ettiğin dualarını da bi düşünelim lütfen 🥰😇😀
Blondie inşallah ölüyorlardır zlwöqödşwlqşg
Sokaklambasi o yüzden düşünmemeye çalışıyorum dowöqlsşwşşqd
sanalkoala sürtünmeden kastınız afedersiniz vajina giriş bölgesine mi yoksa üst klitoris kısmına mı ben üstten bahsediyorum😁😅
kurabiyevarsimitvar zevk suyundada var sperm 🤭
kurabiyevarsimitvar korkucak bişey yok bacım ya zevk suyu içinde olsa neysede vajinanın dudak kısmından senin yumurtalığa nasıl gitsin imkansız
Lovely_00 evet biliyorum o yüzden sordum vajina ile birleşme olmadığı halde zevk suyu değdi diye olur mu diye
hayvanlardavardir hah ondan bahsediyorum işte şmgdlşööxxöl
kurabiyevarsimitvar bende şuan şüpheleniyorum😅
kurabiyevarsimitvar geçen bir post okumuştum bir kadının arkadaşı sürtünme yolu ile hamile kalmış bende şaşırdım ama olabiliyormuş
Sokaklambasi o sırada rahme yetişmeye çalışan azimli sperm…
Zor bir ihtimal ama benim bu hayattaki azmim gibi bir sperme denk gelırsen geçmiş olsun. 9 ay sonra görüşürüz balım :)
kurabiyevarsimitvar evet olabilir cinsel terapi aldım bir konu yüzünden ve eğer yumurtlama dönemindeyseniz ve vulva etrafına bosalirsa kalabilirsiniz spermler 5 gün canlı kalabiliyor
kurabiyevarsimitvar eşim içime bosalmadi ama şu an 2 aylık bı oglum var 🤦🤣 gerisini sen düşün
kahkaha abla naptın ya 🥲🥲
hayvanlardavardir bana sorsan bişey yapmadım 🤣 eşim diyor ben bişey yapmadım 🤣🤣 coming to leylek o zaman 🤣🤣🤣
kahkaha affınıza sıgınarak soruyorum şuan bende şüphe içindeyim içinize boşalmadı ama çıplak bi şekilde vajinaya girdi değil mi? Zevk suyuyla hamile kalınıyormuş çünkü bende şuan ondan şüpheleniyorum