Goat 6 kardeşler aşkım,Narin hariç diğerleri erkek.Yani diğer abisi almış olabilir.
Ortada söylenen çok iddia var,doğru mu bilemem ama ortada bir gerçek var ki masum yavru şu an okulda olması gerekirken,toprağın altında.
Allah sebep olanlara gün yüzü göstermesin.

gizew Gerçekten yazık günah sebep olanlarda yapanlarinda allah belasinı versin.

Cicikiz amcası öldürmüş gözaltına alınan bi kişi itiraf etmiş para karşılığı cesedi dereye ben attım demiş sonra da hiçbir şey olmamış gibi arama çalışmalarına katılmışlar

Goat abisini de almışlar narinin naaşı küçük abisine verilmiş

baileys gözaltı sayısı 23 e yükselmiş

Goat annesinin kıza ne yapılacağından haberi varmış peki

• Goat bunu yanıtladı.
    • egce bunu beğendi.

Sutlucikolati Varmış evet sadece babanın hiç bir şeyden haberi yokmuş. Belki izlediysen zaten annenin öyle evladını kaybeden anne tutumu yoktu, insanlar sosyal medyada tepki gösterince kadının yırtınarak ağlayacağı tuttu o ana kadar hatta sunucu bile aynı şeyi demişti. Olan yavruya oldu işte

Goat Bence anne amca ilişkisi değil öyle olsa şimdiye kadar fark edilmez miydi küçük köy yeri, o kadar çok erkek çocuğu bence başka bir iş var saklıyorlar

mavikelebekk__ Didem Arslan Yılmaz gündüz programında konuştu show tvde, ben eski yayınları ve bugünkü yayını izledim. Güvenilir bir kaynaktan haber aldığını, %99 oranında doğruluğu olduğunu belirterek Narin’in eve geldiğinde anne ve amcasını uygunsuz yakaladığını söyledi. Normalde camiden 16:00′da çıkıyormuş. O gün erken çıkmış, kamera kayıtlarında 15:15:04 saatinde arkadaşlarından ayrılıp eve doğru gittiği görülüyor. Yani bu ifade haberin doğruluk oranını arttırıyor ama tek sebebin bu olmadığı açık bir şekilde ortada. Şöyle bir söylenti de varmış, annenin yıllar önce amcayla beraberliği olduğunu ama ailesinin amcaya değil de narinin babası ile evlendirdiğine dair. Ki eğer bu doğruysa zaten bu sebepten çocuğu öldüreceğini 20 gündür tüm köy biliyordur. Ama 19 gün boyunca böyle ciddi bir meselede köy halkının bunu saklaması, ağız birliği ile konuşmamaları sadece ensest ilişki değil de başka şeyler çıkacağını gösteriyor.

Cicekliperde bizde de yok ha büyük insanlarin yasak aşkı oluyor ama çocuğa böyle birşey mümkün değil. Bilinse öldürürler bu yüzden benim gibi çocuklar bu tacizlere heo sessiz kaldık söylemek mi daha kötü susmak mi bilmiyorum ama ülkenin neresine gidersen git o çocuklar bir şekilde suistimal ediliyor. Narin haberini aldigimdan beri çok kötü hissediyorum anne olunce insan daha da hassas oluyormuş yerine bile.koyamiyorum ya evladının da başına gelirse diye…

egce psikolojim alt üst be çocuğumuzu kime güveneceğimizi şaşırdık o kadar üzüldüm ki canım benim güzelim kız yazık ettiler çocuğa

• egce bunu yanıtladı.
              • egce bunu beğendi.

berenmiss 2 gecedir yatamıyorum büyük bi travma oldu bende 😔😔

zarifhanim Bana çok korkunç geliyor,doğruluğu kanıtlamadan bunu söylemek.
                İlk baştan beri annesi bana tuhaf gelmişti ama herkesin acıyla baş etme yolu farklı deyip,çok üzerinde durmamıştım..

Cicekliperde çok zor çok… Ne dusunecegimixi şaşırdık Tekirdağ’da üvey babası 2 yaşındaki bebeğe tecavüz etmiş çocuk perişan halde kalçasında ısırıklar bağırsakları parcalammos Allah’ım Allah’ım neler duyucaz daha yarabbim

HurremSultan offf Allah bin belasını versin . Sürünsün can veremesin şerefsiz . İnsanlık ciddi anlamda öldü. Şimdide Ordu da bi babaanne 2 yaşındaki torununu balkondan atmış onu gördüm kanım donuyor artık . Nasıl koruyacağız biz çocuklarımızı ,diğer çocuklara nasıl ses olacağız bilmiyorum . Günlerdir psikolojim alt üst bunlar nasıl vicdan. Şerefaiz adam daha bezli bebeğe nasıl nefsin uyanır .nasıl ya . Senin aklından nasıl böyle bişey geçer nasıl o bezi çıkarırken ben ne yapıyorum demezsin . Ay kazıklar girsin inşallah elime geçse böyle diri diri eziyetle öldürsem onu ahhhh ahhhh . O anne de elime geçse biliyorum .

Cicekliperde Off bende çok etkileniyorum. Kesfetime çıktığı gibi ağlama çöküyo bana. Kaç gündür kızımı öpmeye doyamadım düşüncesi bile nasıl korkunç saçını taramaya kıyamadığımız yavrular ne halde 🥀