Babam böyledir eğer onun canını çok sıktıysak hassas noktalarına inat eder gibi dokunduysak karşısındski insanı yerin dibine sokana kadar intikam alır öyle mı
Evet o gün geldi
etoile ebet ama o hep beni samimiyet kisvesi altında vuruyor
Mommy12 çok yorgunum ama uyuyamıyorum uyumak istemiyorum telefonu bıraktığım anda aklımda konular geziyor sürekli meşgul olmak istiyorum
belladonna evet ya tutturmuş saçma sapan samimi değilsin rol yapıuorsun vs diyor salak mısın ya beş yılda ne rol kalır ne oyun yani ki hep aynıydım zaten biraz fettan olsaydım yapamazdı böyle ama uyumak istemiyorum hep meşgıl olmak istiyorum üzgünüm
etoile zaten o yani bunca zaman hep aklımda bir yere koydum bir noktaya oturttum ve devam ettim ama dışardan bakınca bende farkşı düşünürdüm
Bubenimoykumm aynen öule aciliyet var normalde ver de bakayım diyen biri değilim gece kocası uyuyunca koştura koştura telefon bakan değilim
İlk sınır muhabbeti bekarken bana yazan bakan çok oluyordu bende gereksiz instaya bakman gerginlik yaratır saçma bir tribe girersin dedim istemedim ordan başladı
xyzem sinirini sakın yaşar söylenir gider abartmaz ekstra birçey yapmaz ama çok kinci dir hafızası kötüdür yalan yanlış hatırlar üstüne koyar ve öyle kin tutar bununla seni sürekli yargılar ama içinden hani dese düzeltirsin ama demezde onu öyle yaşar yaşatır
simonedebeauvoir o durumda bile telefonu vermiyorsa senden sakladığı net bişey var. Evet senin koyduğun saygı sınırı güzel ama belli ki eşin bunu yanlış anlayıp farklı şeylere girişmiş. Benim eşimde evliliğimizin üçüncü yılından sonra bu tavırları sergiledi ki bende de hiç yoktur karıştırma huyu ama altından neler çıktı şuanda da hayatım üç çocukla bir
Dönüm noktasında yaptıkları yüzünden. Erkekler nefretlik
simonedebeauvoir ne kadar sanki beni anlattın bende böyle sakin gayet sinirlenmeyen biriyim ama başıma ne geldiyse bu yüzden geldiğini düşünüyorum insanlar kullanıyor bu iyiliğini maalesef bir süre sonra
- Düzenlendi
simonedebeauvoir aşırı şüphelendirici bişey kesin aldatıyor demiyorum ama üzgünümki telefon saklamak çok ciddi bi olay heleki öyle bi anda neden telefonunu vermezki bi insan altında ararım mutlaka bi sebep eşler arasında gizli saklı olmaz he bizde karıştırmayız telefonlarımızı ama şifrelerimizi biliriz istediğimde ihtiyacım olduğunda rahatlıkla elime alırım zaten vermiyosa bilki bi naneler dönüyor senin yerinde olsam çökerim tepesine tartışmaysa tartışma umrumda olmaz bu sorunu çözerim
etoile ben etkileniyordum herkesin iyi olduğunu düşünüp. Ama geçen gün bir muhabbet yaşadım o ve birkaç kişinin ne söylediği tutmadığı için umrumda bile değil. Sağlık konuları hariç takmam artık. Tabii birkaç kişi hariç. Simone da onlardan biri kendi yerime koydum . İnşallah Allah yolunu aydınlatır 🤲🏻
3annelif oooo sende mi birşeyler gördün
simonedebeauvoir kıyamam sana ya. Merhameti olan insandan korkmam hiç. Ama eşin tipi insanlar her zaman korkutur maalesef. Benim de yakınlarımda var eş ailesinden. 4 yıldır kestim ilişkimi. Ama hep korku vardır aklımın kenarında. Öylelerinden iyilik gelmez çünkü. İnşallah hepimiz yanılırız ve eşin sana karşı pişmanlık hisseder ve telafi eder herşeyi
3annelif evet maalesef iyi niyet hep kullanılıyor bugün anneme gidip kafamı dinlemek istediğimi bir karar verdiğimde dışarda oturacaşımızı söylemem istiyorum gece berbattı içimde birşeyler kopuyor
Ben birşey görmedim belki de yok ama hareketleri rahatsız edici
Mommy12 aynen öyle merhametsiz adam herşeyi yapar ah demez, kalktım ve evimde son günüm dün ailecek son gecemizdi..
simonedebeauvoir içim gitti benim de en çok kızın için. Ama onun en çok mutlu anneye ihtiyacı var. Ailen de sana ve kızına çok düşkün. Mutsuzluk emaresi görmeyecek en azından. Aranızı düzeltmek için çabalar umarım eşin canım bugün dinlen ailende iyice sakin kafayla
Mommy12 öyle canım annemde diyor artık eve gel yemeğini ye al mayını otur mutluyum de yeter diyor sağlığımdan endişe ediyorlar, teşekkür ederim sanada dünden beri yazıyorsun samimiyetle, bakalım neler olacak
simonedebeauvoir ohoo neler yaşadım bacım bir bilsen dört yıldır mücadele içindeyim her şey düzelecek diye bekledim şimdi yeni öğrendiğim şeylerle daha çok yıkıldım artık bir yola gireceğim inşallah bakalım üç çocukla yeni mücadele hayatı bekliyor şimdi de beni
simonedebeauvoir maalesef hep iyi niyetten kaybediyoruz senin ve kızın içinde hakkında hayırlısı olsun canım
3annelif canım yazmak istersen özelden de konuşabilirz napalım bizim olayımızda buymuş
Sen nasıl güçlü kalıyorsun peki
Şuan güçlüyüm sağlamım ama içimde hüzün var