etoile kahkaha emzirirken toksinleri söktürücü hiç bir şey kullanılmaz demişti diyetisyen bana yeşil çayın da özelliği arasında ödem atma olduğu için kullanamazsin. Yorumunu tekrar okudum yanlış okuduğumu farkettim🫣🙃
etoile Etipetito diyet değil aralıklı oruç . Yani az yemiyorum ama hayatımdan bazı şeyleri çıkardım 😜 mesela çikolata mesela simit mesela pizza 🫤
etoile Etipetito mecbur göbek , bacak gerdirme için belli bir kilo vermem lazım. Kafaya taktım gerdirme yapacağım goguslerimi De diklestirecegim para biriktirmeye bile başladım 😜 özel ders paralarim bu sene çikolataya değil gerdirmeye gidecek 🙃
pinkdreamss etoile bende başladım aşkım goguslerımı yaptıracağım kadın gibi hissedecegım 🩷 fiziğimde sıkıntı yok atletik vücuda sahibim💅🏼🤌🏼
karamelek21 Etipetito günde 30 dk leslie yap canım gör bak farkı benim göbek basen eridi bir ayda, popo dikleşti gören uzun süredir spor yaptıgımı sanıyor☺️☺️ memelerim zaten dolgun,ama alt karnım daha var gitmesi lazım 🥹
karamelek21 Aglicaktabikolaymi canım ben özel diyetisyenle diyet yapıyorum kişiyr göre yemek listesi oluşturuyor her hafta 1 ay oldu başlayalı,toplam 5 kilo verdim, diyet ve spor,ama bu hafta çok fazla gitmedi🥹 ama yağdan çok gitmiş kas yapmışsın dedi o yüzden kiloya yansımamış olabilir dedi☺️
Aglicaktabikolaymi karamelek21 ben 10kilo verdim @ladymomm sayesinde 10 daha vermek istiyorum ama kendimi veremiyorum nedense saldım ya😔
karamelek21 kahkaha dükkan birasını ben bir kez denedim ama sevemedim tadını ya:( resmen ögürerek içmiştin🥹 ama güzel vermişsin canım helal olsun ,benimde en az bir 10 kg daha vermem lazım
kahkaha karamelek21 bikac kez içince alışıyorsun bende ilk öyle olmuştum sicakken içme madem soğuyunca içmesi daha iyi oluyor .. ekmek yeme akşam 6 dan sonra hiç bişey yeme bide 2.5 lt su iç en basit yolu bu bide imkanın varsa yürü ben çok yürüyüş yaptim
karamelek21 etoile canım benim diyet sabah kahvaltı öğlen 2 de bir degişim meyve veya çiğ badem veya kahve tarzı birşey sonra akşam yemeği, akşam yemegim et sebze ,paketli gıdalar makarna pilav fln yasak, dedigini deneyecem cnm ☺️ teşekkür ederim
etoile karamelek21 rica ederim ara öğün yapma istersen. Ve protein ağırlıklı beslen istersen. Eğer tek öğün yapacağın gunler olaursa o öğünde mutlaka protein ağırlıklı olsun. Ben mutlaka et yiyorum
etoile Etipetito bana nazar ettin petito. Bu akşam lahmacun yedim. Hiç yiyesim yoktu. Uzun zamanda nefsime sahip çıkmışken. Ulannnn petitooo 😜
Etipetito karamelek21 ben basen ve popomdan.memnunum erimesini.istemiyorum Bana simit eriten bişeyler söyle 😂😂
karamelek21 Aglicaktabikolaymi bnde şuan diyetisyen eşliğinde yapıyorum canım,sabah bir ince dilim tam bugday ekmegi dahada ekmek yok,bir aydır sadece sebze ve et balık yiyorum🤪 bir ayda 5 kg verdim ama arka planda yagdan çok gitmiş ve kas yapmışsın dedi yani az verdiginde morelin bozma dedi bnda sabırsızım bir 69 görmek istiyorum sanki sonra daha kolay gidecek gibi hissediyorum 🥹 bu hafta 3 kg versem Allah diyecem
kukuliiiii karamelek21 bende 1 haftada 3 bucuk kg vermişim ama aşırı yavaşladı şuan 71.4 falanım yavaşlayınca motivasyonum düşüyor ya evde bisikletim var yatmadan önce 15 dk ona biniyorum çocuk müsade etmediği için kısa süre ama baya terliyorum onun sayesinde zayıfladım hatta
karamelek21 kukuliiiii normal canım her hafta öyle 3 3 verilse kimse bu kdr eziyet çekmez,özellikle adet dönemin yakınsa bir duraklıyor kilo verme hatta tartıda almış bile görünedebilir dedi sonraki hafta daha iyi sonuç veriyor
karamelek21 Etipetito o zaman mekik çekecen canım yek göbek odaklı istiyorsan, ama yılmadan hergün aç karnına kahvaltıdan önce mekik çek,bana öyle uzanmalı hareketler sıkıcı geliyor😂 leslieyi sevdim müzik acıyorum kuşaklıgımı takıyorum 1 saat bile yaptığım oluyor
etoile Etipetito seni kilolu hiç bulmadım kocanda seni çok beğeniyor senin derdin nedir söyler misin. Zaten çok güzel ve gençsin bizi cildirtmak mi istiyorsun 😂😂
karamelek21 kahkaha ben bu dükkan birasını şey sandım yogurt limon ve maden suyu🤣 süpermiş yeşil çay limon maden suyu ,malzemeleri alıp başlıcam sonuçları paylaşırım inşallah cnm☺️