karamelek21 bikac kez içince alışıyorsun bende ilk öyle olmuştum sicakken içme madem soğuyunca içmesi daha iyi oluyor .. ekmek yeme akşam 6 dan sonra hiç bişey yeme bide 2.5 lt su iç en basit yolu bu bide imkanın varsa yürü ben çok yürüyüş yaptim
Diyet
Aglicaktabikolaymi bnde şuan diyetisyen eşliğinde yapıyorum canım,sabah bir ince dilim tam bugday ekmegi dahada ekmek yok,bir aydır sadece sebze ve et balık yiyorum🤪 bir ayda 5 kg verdim ama arka planda yagdan çok gitmiş ve kas yapmışsın dedi yani az verdiginde morelin bozma dedi bnda sabırsızım bir 69 görmek istiyorum sanki sonra daha kolay gidecek gibi hissediyorum 🥹 bu hafta 3 kg versem Allah diyecem
kukuliiiii normal canım her hafta öyle 3 3 verilse kimse bu kdr eziyet çekmez,özellikle adet dönemin yakınsa bir duraklıyor kilo verme hatta tartıda almış bile görünedebilir dedi sonraki hafta daha iyi sonuç veriyor
Etipetito o zaman mekik çekecen canım yek göbek odaklı istiyorsan, ama yılmadan hergün aç karnına kahvaltıdan önce mekik çek,bana öyle uzanmalı hareketler sıkıcı geliyor😂 leslieyi sevdim müzik acıyorum kuşaklıgımı takıyorum 1 saat bile yaptığım oluyor
kahkaha ben bu dükkan birasını şey sandım yogurt limon ve maden suyu🤣 süpermiş yeşil çay limon maden suyu ,malzemeleri alıp başlıcam sonuçları paylaşırım inşallah cnm☺️
karamelek21 az olsa da yine iyi canım benim 💕
perimasali802_ evet kuzum tamamen durmadıgı sürece iyi ama bn kafama taktım bi 69 görmek istiyorum 🥹off pazartesiye kdr 4 kilo imkansız 70 olsam bile halay çekerim😂
karamelek21 yaparsın kız sen valla yavaş olsun ama olsun 🌸
Sen verirsin
karamelek21 bn 65 kiloya düşmüşum bırakmıştım hâlbuki yiyorum da 😅
karamelek21 rica ederim ara öğün yapma istersen. Ve protein ağırlıklı beslen istersen. Eğer tek öğün yapacağın gunler olaursa o öğünde mutlaka protein ağırlıklı olsun. Ben mutlaka et yiyorum
perimasali802_ ayy darısı başımaaa🥹🥹
- Düzenlendi
etoile ara öğünde yemek yok sadece bir meyve veya bir sütlü kahve bir kaç badem,önümü tutuyor,çalışıyorum yoksa akşam 6 kdr bir sabah kahvaltısı ile çok zorlanırım gibime geliyor, ama sence etkisi olurmu çünkü kafama taktım bu hafta 3 kg gitsin istiyorum 😂ve akşam mutlaka balık et tavuk sebze ve salata eşliğinde 🥹
karamelek21 çok erken kahvaltı yapma. Saat 12 gibi ilk öğünü yap bir de saat 6 da ikinci öğün.