gizo00 off yedim valla napim 🤣🤣 ayy yoksa cinnet geçirip tümden bırakacam diyeti
Diyet
Zamansiz_ bizde insanız be kuzum 😭 robot deyilizya bizimde duygularımız var 🤣🤣🤣 tesseli etme şeklim 🫠😋
karamelek21 ee boyle olmazzzzz🥲 fazla iyimseriz birbirimize 🫠😂😂🙋🏻♀️
@karamelek21 @Zamansiz_ ohhh afiyet bal şeker olsun aklımızda kalacağına midemizde kalsın bende bi tane şekerpare yedim yarınn 10da kahvaltı 3 gibi ara öğün 7de de kabak (diyette en sevdiğim kalorisiz sebze) yedim mi tamam o iş 🤩🤩
hayal65 hos geldin canim ❤️ etoda yazar
Ben kizim 5 6 aylikken emiyorken duzenli saglikli beslenerek basladim bol suyunu ihmal etme elinden geldigince bebisle yuruyus yap onada iyi gelicektir emzirirken kilo vermek dogru besinlerle kilo vermene daha yardimci olucaktir suandada emzirirkenki gibi besleniyorum aslinda tek fark aksami cok daha erken kapatip ac yatmaya calisiyorum vucuttan vucuda degisir ben ac yatinca daha hizli kilo veriyorum vucudunu iyi tani bol eksilerin olsun❤️🙋🏻♀️💃🏻
gizo00 hahaha birde kizlar sabah tartildim pisikletimi bozcam 😂😂 varya tiktokta oyle bi video🦦😂 97.8 🥹🥹 ay emeklerinin karsiligini almak cok guzel
@karamelek21
Zamansiz_ 🤣🤣 adet periodu az iyimser olalım felaket bir durum🥹
gizo00 zaten dengeledinmi hiçbir sorun olmaz,önemli olan ertesi gün ile dengelemek,bende öyle yapıyorum kuzu☺️
Zamansiz_ 🤣🤣 bak bu iyi bir kombinasyon çikolata ve brokoli, ama benim iştahımdada bir artış var bu ara neden anlamadım ne olduysa adet olunca oldu 🥹 en iyisi sabahları limonlu kahve içmek
Zamansiz_ hay maşallah kesinlikle emeklerinin karşılığını almak kdr güzel birşey yok,özelliklede o tartıda eksileri görmek dahada bir azim veriyor, harikasın gülüm biz bu işi başaracaz inşallah 💪🏻💪🏻
hayal65 en önemlisi su 3 lt yakın du tüket mutlaka, ama ara ara yudum yudum iç birden suya yüklenme o zaman vicuda girdigi gibi idrarla cıkar dedi diyetisyenim, ve sabah bi iki hatta sen emziriyon 3 dilim kara ekmekle yanında iki yumurta haşla kahvaltını yap öğlen yogurt ve yanında bir sebze yemeği tüket ve aksam balık et tavuk yanına bol salata sebze ve yogurt ekmeksiz sonra skşaö dokuz gibi bir bitki çayı iç kıraz sapı veya kayısı çayı gibi benim diyet listem bu şekilde bn öğlen yemiyorum, ama sen emziriyon ye mutlaka
karamelek21 alın size diyet listesi bundan hiçbi farkı yok listelerin aynen bu şekil beslenen bi insanın kilo vermeme ihtimali yokkkk😃🤩 suyu dikiyodum ben kafaya yavas yavas mı içmek lazımmışşş
gizo00 hahaha bundan sonra diyet yapmak istersem bütün bilgileri topladım😂 diyetisyene para vermeye gerek yok dedigi herşeyi not alıyorum 🤣 evet kuzum suyun vicudunda işlev görmesi için ara ara yudum yudum birden yarım litreyi dikersen iki dk sonra idrarla geri çıkaracan,oda bir işe yaramamış olacak dedi diyetisyenim ☺️
karamelek21 hahah en iyi biz birbirimizi anlariz🙋🏻♀️🦦💃🏻
karamelek21 yaa sana iyi geliyorsa ic ben sade kahve hafif sut tercih ediyorum limonlu asla denemedim😣