Zamansiz_ bende ondan korkuyorum afallamaktan😿 5 gündür öküz gibi yedim yarın tekrar sanki yeniden başlamış gibi olucam ağğğ

gizo00 Estafurullah gizoo oyle deme daha oncede yaptin simdide en guzelini yapicaksin

gizo00 başlamak çok zor benim için bir başlasam devamı gelicek biliyorum umarım size bakarımda. Biraz utanırım da başlarım 🤣

Zamansiz_ Benim şöyle bir sorunum var yalnız her gün tartılırım ben tartılmadan duramam hahah😄 bide diyetteyken ben herşeyden yerim ama çok çok az yerim bu şekilde daha önce de 77 den 72.2 ye düştüm ama şuan tekrar 74 oldum🥹

kizzzlar benim diyetisyenimin söylediği en önemli şey et tavuk yemeklerin yanında mutlaka pilav ya da makarna yememizden dolayı kilo alıyoruz. Et tavuk yediğimizde yanına salata yememiz gerekiyor (maalesef)

@Zamansiz_ @karamelek21 kızlar ben bu diyet işini beceremedim çok fazla yaaaa. Ekmek tuketmemeye çalışıyorumm. Yani eskiye göre daha az yiyorum ekmek ama kaçamak yapıyorum ister istemez. Gel gitliyim o yüzden pek yazmıyorum buralara