kizzzlar benim diyetisyenimin söylediği en önemli şey et tavuk yemeklerin yanında mutlaka pilav ya da makarna yememizden dolayı kilo alıyoruz. Et tavuk yediğimizde yanına salata yememiz gerekiyor (maalesef)

@Zamansiz_ @karamelek21 kızlar ben bu diyet işini beceremedim çok fazla yaaaa. Ekmek tuketmemeye çalışıyorumm. Yani eskiye göre daha az yiyorum ekmek ama kaçamak yapıyorum ister istemez. Gel gitliyim o yüzden pek yazmıyorum buralara

anonim9 neden olmuyir acaba 🤔 diyet psikolojisine mi giriyorsun yoksa🥹 oyle olunca cok fazla kisitlayinca gitmiyor ya

Zamansiz_ hayır canım diyet psikolojisine giremiyorum tam tersi 😂 bı ona girebilsem öğünlerimi düzenimi ona göre ayarlayacagim ama işte

anonim9 o zaman daha gercek anlamda zayiflamak istemiyorsun iradeni dinlemek daha bi kolay geliyordur 🥲 kac kilo vermen gerekiyor sana gore 😮‍💨

anonim9 ilk başta öyle oluyo ya yeme isteği geliyo tutamıyo insan kendini sonradan alışıyosun mümkün olduğunca yememeye çalış kafada bitiyo bu diyet işi kafanda bitirdiğin an yemezsin ben bunu yapıcam kafasında olacaksın

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Kızlar yarın tartı günüm 😂 ufak tefek kaçırdım bu hafta sonu 😭 yarın 68 görmek umudu ile 🤲🏻