Zamansiz_ gizo00 yarin ola hayrola beaa 🦦 tekrar duzenine donde hemen suanda önemlisi o ya sizde nasil bilmiyorum ama ben bi duzeni bozunca biraz afalliyorum😣
gizo00 Zamansiz_ bende ondan korkuyorum afallamaktan😿 5 gündür öküz gibi yedim yarın tekrar sanki yeniden başlamış gibi olucam ağğğ
Zamansiz_ Etipetito ahh neden oyle diyorsun hersey sende biterrr 💃🏻💃🏻 hemen yarin basliyorsunn eminim olucakta 🦋👏🏻
Etipetito Zamansiz_ Benim şöyle bir sorunum var yalnız her gün tartılırım ben tartılmadan duramam hahah😄 bide diyetteyken ben herşeyden yerim ama çok çok az yerim bu şekilde daha önce de 77 den 72.2 ye düştüm ama şuan tekrar 74 oldum🥹
Etipetito gizo00 başlamak çok zor benim için bir başlasam devamı gelicek biliyorum umarım size bakarımda. Biraz utanırım da başlarım 🤣
Zamansiz_ Etipetito herseyden az da olsa yiyip kendini tutabilip zayiflaman harika bi avantaj kullan bunu🥹
MelissaP kizzzlar benim diyetisyenimin söylediği en önemli şey et tavuk yemeklerin yanında mutlaka pilav ya da makarna yememizden dolayı kilo alıyoruz. Et tavuk yediğimizde yanına salata yememiz gerekiyor (maalesef)