Zamansiz_ Etipetito herseyden az da olsa yiyip kendini tutabilip zayiflaman harika bi avantaj kullan bunu🥹
MelissaP kizzzlar benim diyetisyenimin söylediği en önemli şey et tavuk yemeklerin yanında mutlaka pilav ya da makarna yememizden dolayı kilo alıyoruz. Et tavuk yediğimizde yanına salata yememiz gerekiyor (maalesef)
anonim9 @Zamansiz_ @karamelek21 kızlar ben bu diyet işini beceremedim çok fazla yaaaa. Ekmek tuketmemeye çalışıyorumm. Yani eskiye göre daha az yiyorum ekmek ama kaçamak yapıyorum ister istemez. Gel gitliyim o yüzden pek yazmıyorum buralara
Zamansiz_ anonim9 neden olmuyir acaba 🤔 diyet psikolojisine mi giriyorsun yoksa🥹 oyle olunca cok fazla kisitlayinca gitmiyor ya
anonim9 Zamansiz_ hayır canım diyet psikolojisine giremiyorum tam tersi 😂 bı ona girebilsem öğünlerimi düzenimi ona göre ayarlayacagim ama işte
Zamansiz_ anonim9 o zaman daha gercek anlamda zayiflamak istemiyorsun iradeni dinlemek daha bi kolay geliyordur 🥲 kac kilo vermen gerekiyor sana gore 😮💨
gizo00 anonim9 ilk başta öyle oluyo ya yeme isteği geliyo tutamıyo insan kendini sonradan alışıyosun mümkün olduğunca yememeye çalış kafada bitiyo bu diyet işi kafanda bitirdiğin an yemezsin ben bunu yapıcam kafasında olacaksın
anonim9 Zamansiz_ belkide 🙄 aslında tamamen fıtim diyebilmem için boyuma göre 55 olsam efsane güzel olurum manken gibi 😂😂😂 buda 40 kilo demek 😂😂😂 ama ben ilk etapta bı 15 kilo versem o bile bende çok büyük bı etki yaratacak ama olmadı bu türlü
anonim9 gizo00 evet haklısın gizo daha önce çok diyete girdim kafama koyup ama şimdi bı basaramadim. Çünkü bu aralar inanılmaz bı tatlı istegim var inanılmaz yaaa öyle böyle değil. Kafama koyacam biliyorum ama o günü iple cekiyorum 🤷