Aselparlaa neler dedim inanin o zamanda azginsin diyo bana kavgaya yonlendriyo
Cinsellik
biranne1bebek
Anladım canım bence eşin böyle gelmiş böyle de gidecek o yaklaştığı zaman sen isteme bu sefer
perimasali802_ zaten ayda bi geliyo ondada ben istemesem bidaki 3 5 ayı bulur heralde
biranne1bebek sen reddersen tartışma olur ve o zaman tam konuşursun ve o an belki bir umit anlar seni
perimasali802_ sanmiyorum ya benim kocam reddedilince hic yanasmaz gibi geliyo
abasiyanik abla adının hakkını veriyorsun ahahhahaha bana da taktik ver kütfennnn
perimasali802_ abla benimde öyle ya haftada bir belki hiç yok falan üşeniyorum o da üşeniyor
yavuzzzzzz ben çok üşeniyorum o da üşeniyor çocuk var diye sanırım ama çocuktan önce de asla off bıktım dediğim olmadı hatta ilk zaman ben kendim rahatlıyordum hep hergün yapanlara da imrenmişimdir bende mi sorun var falan diye
kardenizzz61 cinsellik evliliğin bir temeli
Neden useniyorsun ki sen
Cinsellik olmazsa evliliğin ne anlamı var bir ev arkadaşı gibi oluyor
perimasali802_ çok çok haklısınız bekarken şöyle yaparım böyle yaparım falan hep kuruyordum kafamda ama çok üşeniyorum istemiyorum bazen de çok istiyorum o zamanda eşim yanaşmıyor çok erken kalkıyor gecede yap kalk abdest al en iyisi yat uyu oluyoruz çocuk olmadan önce çok düşkündüm çocuktan sonra da bende soğukluk oldu eşimin sevgisinden hiç şüphem yok ama yatak odası bizde sıfır yaptığımız zamanda çok ateşli geçiyor o da işte haftada bir falan iki buçuk yıllık evliyiz
senOlsanBari haftada 4 5 kere olur
biranne1bebek valla canım yaşan olmasın bazen bir kaç hafta aklımıza bile gelmediği oluyor bazende tepemden inmiyor usandırıyor ikimizde yanaşırız birbirimize ama ben daha çok istekliyım hem bitmesin hemde çok sık olsun istiyorum eşim sen doyumsuzdur falan diyor hatta
Karşılıklı anlayacağın hem o gelir hem ben giderim
biranne1bebek yanaştığında da sen verme bakalım. Biraz naza çek 😃
biranne1bebek kaç yıllık evlisiniz ?
Eğer 3,5 yıldan fazlaysa haftada 1 felan olması normal
biranne1bebek her fırsatta yanaşır haftada 2 anca oluyor çocuk çok yorduğu eşimde çok çalıştığı için ama her gün okey desem yapar yani
kardenizzz61 eş rolünü unutma canim
💐
perimasali802_ buradan taktik öğreniyorum 😅😅
biranne1bebek adam sizden soğumuş olay bu bence heyecanı olan adam en azından hiç değilse 3 günde bir yapar 23 gün ne yaa sıkılmış bence
Sarahh21 4 yillik evliyiz evlendigimiz gunden beri boyle hafta bir degil ki 15 20 gunde bir yanasiyo
biranne1bebek önüne gelen sikismesin bence yaa sonra ortaya böyle sorunlar çıkıyor ten uyumu şart bacım Allah sabır versin