yavuzzzzzz ben çok üşeniyorum o da üşeniyor çocuk var diye sanırım ama çocuktan önce de asla off bıktım dediğim olmadı hatta ilk zaman ben kendim rahatlıyordum hep hergün yapanlara da imrenmişimdir bende mi sorun var falan diye

perimasali802_ çok çok haklısınız bekarken şöyle yaparım böyle yaparım falan hep kuruyordum kafamda ama çok üşeniyorum istemiyorum bazen de çok istiyorum o zamanda eşim yanaşmıyor çok erken kalkıyor gecede yap kalk abdest al en iyisi yat uyu oluyoruz çocuk olmadan önce çok düşkündüm çocuktan sonra da bende soğukluk oldu eşimin sevgisinden hiç şüphem yok ama yatak odası bizde sıfır yaptığımız zamanda çok ateşli geçiyor o da işte haftada bir falan iki buçuk yıllık evliyiz

biranne1bebek valla canım yaşan olmasın bazen bir kaç hafta aklımıza bile gelmediği oluyor bazende tepemden inmiyor usandırıyor ikimizde yanaşırız birbirimize ama ben daha çok istekliyım hem bitmesin hemde çok sık olsun istiyorum eşim sen doyumsuzdur falan diyor hatta
    Karşılıklı anlayacağın hem o gelir hem ben giderim

biranne1bebek her fırsatta yanaşır haftada 2 anca oluyor çocuk çok yorduğu eşimde çok çalıştığı için ama her gün okey desem yapar yani

biranne1bebek adam sizden soğumuş olay bu bence heyecanı olan adam en azından hiç değilse 3 günde bir yapar 23 gün ne yaa sıkılmış bence