xyzem eşim yok taze bekarım😂 babam da çok alınması taraftarı değil annemle alalım diyor bana alınacak yani kardeşim de çok küçük anlamıyor maalesef kuzenlerime de bilerek söylemiyorum hepsi çok haset geçen sene bu zamanlar yine araba alma mevzum oldu söyledim ve olacak işim olmadı bir sene sarktı o yüzden alınsa bile söylemeyi düşünmüyoruz zaten aynı şehirlerde değiliz haberleri olmaz

blabla canım clioları önermiyorlar çok boş araç diyorlar pejo da sanayiden çıkmıyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende pejo 307 ve Clio bakıyordum başta cidden dış görünüşleri falan çok güzel ama clio da motor gücü çok düşük 1.0 mesela öyle bir şey istemiyorum 1.2 en düşük 1.4 falan aklımda ki

etoile evet çok haklısınız ama ilk arabam olacak acemiliğim çıksın diye alacağız o yüzden çok yüksek fiyatlar da almayı düşünmüyoruz

belladonna evet bunları yavaş yavaş öğreniyorum amacım ağır hasar kaydı olmayan değişensiz sanayiye çok uğramayacak bir araç bulmak bakalım hayırlısı inşallah gönlüme göre olur ilk arabam olacak çünkü 26 yaşındayım 18 yaşında ehliyet aldım o zamandan beri araba hayalim var umarım hayallerim gerçek olur çok heyecanlıyım 🥹

sanslikralice
        İnşallah gerçek olur hayaliniz. Zamanla istediğiniz şekilde daha iyi arabalar alırsınız. Acemiliğinizi atabileceğiniz sizi fazla sıkıntıya sokmayan bir araç olsun gerisi olur zamanla

sanslikralice ay ben ehliyeti bundan almıştım o kadar güzel ki tam kadın arabası bide kırmızıysa mis

sanslikralice ay anlamadığımız ne kadar belli oldu demi😂😂😂😂
            Evet ikiside görünüş olarak çok güzel ay motorları çok düşükmüş bizim araba var biraz eski model ama onun moturu bile 1.8
            Bizim araba seat seatlara bak istersen fiyatlarının bilmiyorum ama

xyzem yok aşkım nerde benim ex kocam beni ailemi dolandırdı üstüne borçlandırdı mahkemede çıkan tazminatı da ödemiyor hapiste şu an kendisi ahım var o parayı bana ödemeyecekse nasip etmeyecekse oradan çıkamasın gençliğinin hayrını görmesin. Nafakayı bile zor alıyorum şikayetle. 3 yaşında kızım var daha bir kere yüzünü görmedi. Ailemle birikim yapıyoruz 3 yıldır bu şekilde almayı düşünüyoruz nasip olursa dua edin 🫶🏻🫶🏻

blabla evet canım motor düşükte yokuşta falan zorlar diye en azından 1.2 ya da 1.4 olsun diyorum bakınıyorum bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah