igze0101 Eşim+Bi başkası+Seks🙄
Hayatta öyle bişey olamaz
Eğer yapsaydı o gün bitmişdir o insan benim için asla kabul etmem böyle bişeyi
😤

Kelebek_16 Kusura bakmada dayanamadım yazdım.Uckuruna sahip çıkamicak adamı ne yapayım ben.Bi başkasıyla sevişicek seks yapacak sonrada benim yatağıma girecek?🤦‍♀️İstemez kalsın öyle eş.Çok canı çekiyosa boşarım ne hali varsa görür.Milletin eşi gidip kendisini denize atıcak zaten her kes yapıyo diye buda gidip kendisini denizemi atcak.Bu düşüncesizlikden doğan düşüncesizlik bence🤦‍♀️

igze0101 Bu soru çok fena ya kabul eden olacak mı acaba şurada durup yorumları okuyayım 😀

Kelebek_16 ben şok ben iptal bu çağda bu düşünce şaka bunu kabullenmek zorunda kalanlar genelde ayakların üzerinde duramayan ve arkasında desteği olmayan eşe mecbur olan insanlardır

Kelebek_16 Dul diye birşey kalmadı artık boşanan kadına öle bir damga yok elalem ne dicek diye koca istediği gibi aldatsın mı

Kelebek_16 ne kadar saçma bir düşünce gidip başkasıyla yatacak sonra benim koynuma gelecek bende bişey olmamış gibi davranacam midesiz olmayın

igze0101 beni boşadıktan sonra istediği ile istediği boku yiyebilir 😊

igze0101 ya aerık kocam değildir yada ben rahmetli olmuşumdur başka yolu yok yoksa bam bam 💥

igze0101 ölünce hurileri isteyebiliyorlarmış diye duymuştum onda bile istersen hakkımı helal etmem diyen ben buna cevap vermek istemiyorum 🤐

Kelebek_16 sürü psikolojisi.. pess kardeşimm herkes uçurumdan atlarsa sen de mi atlıcan midesiz kardeşim benm🤮

Pembekoala_ bu benm duwuncem turkiye azerbaycanla cok varklı anladınmı? Azerbaycanda dul kadınlara neler derler bilirmisin? Her boku arkasından yerler iftiralar flan neler nelr

Olivetti pardon ama sen nasil bi kadinsin? Ya hemen aldatildiniz die bowanicakmisini? Sen turk oldugun icin oyle duwunuyksun

igze0101 Benim baskasi ile sevistigimi gormeyi gozune alabiliyorsa sevisebilir . Kısasa kısas her halükarda bosarim gerce 🤣🤣🤣