Bubenimoykumm Harras ürünlerinin hepsini önerebilirim hatta Whatsssapta kanalları var takip edebilirsin
Ne kadar popüler kültür kölesisin 😇😎🧐🤨
Bubenimoykumm Hiçbiri yok çok cahilmişim 😂
Bubenimoykumm Kötü olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂
Bubenimoykumm hayır oğlumun baş harfi 😍 uy kurban olurum 😍😁
Bubenimoykumm ilk 4 yok +50 😂
Bubenimoykumm 10 puanla popüler kültür kölesi olunmuyordur umarım. Dubai çikolatasını yedim. Ama kendimiz sattığımız için tattım yoksa onu da alıp yiyeceğimi sanmıyorum 🥲
Bubenimoykumm yani çok sık alışveriş yapmiyorum ordan uzak oldugu icin ama ilikli kemik ya da kemik suyu balik urunleri yaban mersini frambuaz vs alicagim zaman mecbur ben ya da esim gidiyoruz cesit cok bi de ne ararsan var zaten fiyatlarda fena degil
Bubenimoykumm 10 puan kazandık 😂 kızılcık şerbeti izledim 1 2 bölüm
Bubenimoykumm 20 puanla kölelikten kurtulmuşum 😂 termosu eşim yeni hediye aldı onu saymasak olmaz mı 😂 file markete aşığım sık sık gidiyorum baget ekmekleri harika, buna +10 daha eklerdim ama annem müsade etmedi geçen cuma bi markette ilk defa burcu sarma gördüm alayım kardeşlerim de merak ediyo deneriz dedim annem seni döverim 7 sarmaya 50 TL mi verilir çık dışarı dedi 😂😂😂😂
tazeann varsın cahil olalım☺
Medusa kimlerin eli değiyor acaba ay düşünemiyorum 😝
lanjalee kurban vereene ☺
Sutlucikolati zaten övenler buzluk ürünlerini tavsiye ediyor. Özbek mantısı filan güzel diye duydum deniycem
TombulHatun hadi yine iyisin zaten beğenmezdin kesin 😉
10 puan sadece dyson kullanıyorum 😅😅
citkirildim memnun musun
Bubenimoykumm aşırı hemde kablolu süpürgeyi kullanmıyorum artık
Bubenimoykumm liste içinde merak ettiğim dubai çikolatası ve file market var 😌
Bubenimoykumm muhtemelen beğenmeyecektim ama görünce bi almak istedim market market aramadm ama karşıma çıkınca şeytan dürttü ama annem de dürtünce almadm 😂😂😂