• Muhabbet
  • Ne kadar popüler kültür kölesisin 😇😎🧐🤨

Bubenimoykumm file marketten alışveriş yaptim ve kızılcık şerbetini izliyorum 🤣 file marketi seviyorum ama hem cok uzak hemde bebek arabasiyla giremiyorum 🤣🤣🤣

File marketten alışveriş yaptım o da evimin altında diye 😂 Ugg ilk defa moda olduğunda giymiştim ta seneler önce

Bubenimoykumm
      Harf kolye takıyorum💕
      File marketten alışveriş yaptım☺
      Ugg giydim (şuan yok çoookk önceden 😄)

Bubenimoykumm 10 puanla popüler kültür kölesi olunmuyordur umarım. Dubai çikolatasını yedim. Ama kendimiz sattığımız için tattım yoksa onu da alıp yiyeceğimi sanmıyorum 🥲

Bubenimoykumm yani çok sık alışveriş yapmiyorum ordan uzak oldugu icin ama ilikli kemik ya da kemik suyu balik urunleri yaban mersini frambuaz vs alicagim zaman mecbur ben ya da esim gidiyoruz cesit cok bi de ne ararsan var zaten fiyatlarda fena degil

Bubenimoykumm 20 puanla kölelikten kurtulmuşum 😂 termosu eşim yeni hediye aldı onu saymasak olmaz mı 😂 file markete aşığım sık sık gidiyorum baget ekmekleri harika, buna +10 daha eklerdim ama annem müsade etmedi geçen cuma bi markette ilk defa burcu sarma gördüm alayım kardeşlerim de merak ediyo deneriz dedim annem seni döverim 7 sarmaya 50 TL mi verilir çık dışarı dedi 😂😂😂😂