Medusa Bubenimoykumm Bileklik hediye gelmişti o yüzden ordan 5 puan kırdım Dyson süpürge kullanıyorum, canım süpürgem😂 Kızılcık şerbetinin de sadece ilk sezonuna bakmıştım ordan da 5 puan kırdım 20 diyorum hocam🤪😂
Bubenimoykumm Medusa süpürge bir miktar elzem de abi burcu yaprak sarması n’alaka mesela sorguluyorum😆
dmltugce Bubenimoykumm Pandoram var , kızılcık şerbeti izledim ,ugg giydim bekarliktan beri vazgeçilmezim aşırı rahat bir kere 😀
Sutlucikolati Bubenimoykumm file marketten alışveriş yaptim ve kızılcık şerbetini izliyorum 🤣 file marketi seviyorum ama hem cok uzak hemde bebek arabasiyla giremiyorum 🤣🤣🤣
aredhel File marketten alışveriş yaptım o da evimin altında diye 😂 Ugg ilk defa moda olduğunda giymiştim ta seneler önce
Sutlucikolati Bubenimoykumm yani çok sık alışveriş yapmiyorum ordan uzak oldugu icin ama ilikli kemik ya da kemik suyu balik urunleri yaban mersini frambuaz vs alicagim zaman mecbur ben ya da esim gidiyoruz cesit cok bi de ne ararsan var zaten fiyatlarda fena degil
aredhel Bubenimoykumm Harras ürünlerinin hepsini önerebilirim hatta Whatsssapta kanalları var takip edebilirsin
sinyorina Bubenimoykumm Harf kolye takıyorum💕 File marketten alışveriş yaptım☺ Ugg giydim (şuan yok çoookk önceden 😄)
zarifhanim Bubenimoykumm 10 puanla popüler kültür kölesi olunmuyordur umarım. Dubai çikolatasını yedim. Ama kendimiz sattığımız için tattım yoksa onu da alıp yiyeceğimi sanmıyorum 🥲