Sevde_20 öyle deme ya çocuğu hiç yok olmasın mı yani zorluğu var ama güzel yanları da var

Çocukları bu kadar gözünüzde büyütmeyin önemli olan sağlıklı olsunlar zaman çabuk geçiyor bir anda büyüyorlar her şeyin zorluğu vardır kolay ne var ki bu hayatta

Biyiklim çocuklarınız kaç yaşında? Bir de sizin yaşınız kaçtı? Yaşla tahammül seviyesinin ters orantılı olduğunu düşünüyorum da o yüzden sordum

Biyiklim Bu durumda çocuk sizi korkutmuyor olabilir. 33 yaşıma gireceğim. 3 yaşında kızım var. 30 yaşımda anne oldum. Ve bence çok yorucu. İkinciyi bu yüzden hem istiyorum hem istemiyorum. Çünkü hala beni çok yoruyor. Korkuyorum. Yani ben de tahammül yok

Cicekliperde bence sizin mesleğinizle alakalı olabilir yorgunluğunuz ordan geliyor tahammülsüzlüğünüzde benim ablam da öğretmen 2 çocuğu var yaşı da sizle aynı olabilir ama gayet eve gelince gene çocuklarına zamanı ilgisi tahammülü var olmak zorunda da bence tahammülün yaşla ilgisi yok

Biyiklim Tahammülsüz olmamı çocuğuma karşı ilgisizliğe mi bağladınız? Reelde tanısanız inanın çok tahammüllü çok sabırlı biri sanırsınız beni. Bu bağdaştırma bana mantıksız geldi açıkçası. Sadece o yaşlardan da geçtiğim için o yaşlarım aklıma geldiği için bu yorumu yapıyorum. Yaş ilerledikçe tahammül seviyesinin azaldığını düşünüyorum. Bu benim fikrim.
            Kaldı ki çocuk üzerinden demiyorum tahammül seviyesini.
            Belki mesleğimle de alakalı olabilir bir noktaya kadar. Ama yaşanmışlıklar da var. Herkesin yaşanmışlığı da aynı değil.

Cicekliperde ben orda ablamı örnek verdim bağdaştirma yapmadım ilgisiz demedim burda çocuklar üzerinden konuşulduğu için yorumumu yaptım bende yoksa zaten yaşanmışlıklar insanı yıpratır tahammülsüzlestirir.

Biyiklim olsun cnm tabii ama ilk cocuk kucukken bezi filan bırakmadan dusunmesin hem hamile hem ckcuklu.oldum gece kalkmak tuvalet egitimi vermek küçücük cocuguna abilik ablalik yükleyip ayrıştırmak zor oluyo psikolojik olarak zor diyorum olsun tabii ama hayallerdeki gibi toz pembe degil…