lanjalee aykirikadin Hayırlı Ramazanlar , güzel geçiyo ben çok seviyorum iftar ve sahur heyecanını 🥰 eşimde olsa daha iyi olurdu ama iftara evde olmuyo sağlık olsun
aykirikadin lanjalee iftar sahur ve ramazan yardimlaşmasi çok güzel Ben kız cocuklarina eğitim bursu veriyorum. Ramazanda beraber iftar yapiyoruz.
aykirikadin incinmissindedi seni unuttugum icin özür canim. Hayirli ramazanlar birtanem konularini takip ediyorum. Allah kolaylik versin
aykirikadin zarifhanim Hayirli Ramazanlar Canim benim. Arada gel Ramazan kampi yapalim burayi. İyilik yapmayi çok seviyorum. Ben mutlaka ulasirim ihtiyaç sahiplerine. Gel bizi şevklendir burda
Eskobar aykirikadin benim için birazcık zorlayıcı Şuan sütlaçla sahur yapıyorum tabi ayağımdada bebem var😂
aykirikadin Eskobar en guzel anlar sahur ve iftar ama bebekke zor tabii Allah yardimciniz olsun canim
aykirikadin lgrth ayy hamilemisin canim.Allah yardimcin olsun.çok güzel bir ibadetin var hamilelik Annelik ibadetin ta kendisidir
lgrth aykirikadin rabbim cümlemizin yardımcısı olsun her dönemin ayrı zorluğu var güçten kuvvetten düşürmesin bizi 🤗
aykirikadin Bahtsizbedevi_ Emziriyorsan dikkat et canim. Allah kabul etsin. Bende ev is ramazan güzel geçiyor canim