• +18
  • Yatakta nasılsın? 🔥

use1234 şşş 🤫bisey yok de 🤣🤣 ilişki sırasında yapican zaten tam ortasinda yap bisey demez 🤣

Benim korkum var. Kendimi kasıyorum. Sert ve hızlı yaparken bi an popoma girecek diye korkuyurm. Çünkü bi kere başıma geldi o bende korku bıraktı. Çok hızliydi🙈😄 bi mda çıkıp başka yere gitti. Çok az olmasına rağmen canım yandı. Şimdi onun korkusunu aşamiyorum. Hep kasıyorum.

esra1s ayyy aynisi basima geldii yemin ediyorum aklimi kaybedecektim o yüzden bende çok korkuyorum travma resmen

MelissaP utangaç taraftayım aslında bu huyumu çok sevmiyorum ama eşim çok seviyordu hâlâ seviyormu bilmiyorum çünkü eşim sex sırasında konusmayı sever sürekli güzel şeyler söyler ben onu da beceremiyorum pek :/ hatta hep o başlatır bir kere ben başlattım adam şokk 😄 baya hoşuna gitmişti o zamanda utanmıstım hâlâ utanıyor musun yaa diyor 😬😬 6yıllık evliyiz 11 yıldır tanışıyoruz 😵‍💫

esra1s bikere bizdede oldu o fena trip attım kızdım adama 😄 o konuda çok katıyım çünkü ama o da farkında değilmiş meğer 😬

sinyorina bide daha sonra yaptığın şeyler aklına gelince ay ben bunu nasıl yaptım diye utancından yerin dibine giriyormusun ben gibi 😂😂

sinyorina kendiside üzüldü istemeyerek oldu diye. Ki öyleydi zaten. Oda korktu ben bağırınca 🤣

Sutlucikolati benimkine yapsam aklı çıkar çok seviyo o tür şeyler de bende iş yok çocuktan sonra hiç kendimi toparlayamadım anam