sinyorina esra1s bikere bizdede oldu o fena trip attım kızdım adama 😄 o konuda çok katıyım çünkü ama o da farkında değilmiş meğer 😬
esra1s sinyorina kendiside üzüldü istemeyerek oldu diye. Ki öyleydi zaten. Oda korktu ben bağırınca 🤣
Neselibiri sinyorina bide daha sonra yaptığın şeyler aklına gelince ay ben bunu nasıl yaptım diye utancından yerin dibine giriyormusun ben gibi 😂😂
MelissaP sinyorina kız aç kendini artık bak kaç sene olmuş biraz yatakta o…pulaşmak gerekiyor bak çok eğlenceli dene 😂
derdedeva Sutlucikolati benimkine yapsam aklı çıkar çok seviyo o tür şeyler de bende iş yok çocuktan sonra hiç kendimi toparlayamadım anam
Sutlucikolati perimasali802_ kız guzel olur he gözleri bagli sekilde ust ya da alttan baslayarak dolasiyormus 🤣🤣🤣
Sutlucikolati esra1s 11 gun once gulmustum sana hakkini helal et aşkım dun gece aynisi basima geldi şok oldum 🤦🤭
Yogacikiz MelissaP ben ilk başlarda utangaç oluyorum ama açıldıkça da aykırı :) Farklı pozisyonlar deniyorum partnerim beni hamur gibi şekilden şekle sokuyor 🙈