milenajesenska Söyleme ama kocanlada daha görüştürme
Eşimin kuzeni karısını aldattı
- Düzenlendi
milenajesenska Senin kocanda naneler yemiş sanki 🫤 Eğer iki kuzen bir kızı dönüşümlü öpüyorsa(!) diğer kuzenin karısınada söyle basın tekmeyi köpeklere.
milenajesenska söylemeyin bence kadının bebeği çok küçükmüş daha travma kalabilir kalır da ,elbet Allah karşısına çıkaracaktır bir yerde mazlumun ahı yerde kalmasın
milenajesenska bebeği daha çok küçük😞
Söylemen onun için pek iyi olmaz inşallah prezervatif kullanıyordur
Off neden yaparlarki evin var ailen var allahın belası aile babası olamıyorsan evlenme
Değdimi yani hem annenin hemde bebeğin hayatına
milenajesenska Disardan bulasici bisey getirip kadini da hasta etmese bari dalya*ak
milenajesenska Lohusalik cok derin bi surec. Hicbi sorun yoksa da hersey sorun.. Ben olsam illa soyleyeceksen ertelerdim kuzu.
Sokaklambasi soylemiycem şimdi bende lohusayim psikolojim bozuk benim
milenajesenska Oyy kiyamisu♥️🥲 Cok zorlandiginda hep sunu dusun. Gecicek.Teselli degil.Gercekten gecicek.
Uzak dur bence bir de kötü sen olursun sonra belli olmaz
milenajesenska bu kayit uygulamasi nasil yukleniyor.anlasilmiyor mu
ikizanasi uygulamayi gizlersen ve bildirimleri kapatırsan anlasilmiyor android bizim telefonlar tabii benimkini esim yakaladı maalesef
milenajesenska mantıklı ve e iyisi bu olur
milenajesenska Bende aynı şekilde eşimin arkadaşı karısını aldattı bende gördüm bunu kizlada çok iyiyizdir 2 çocuğu var o zaman 2. Ciye hamileydi soyleyedim kıza asla belli etmiyordu çünkü konuşurduk anlatırdı sadece hep telefonuna bakamam izin vermez gibi şeyler söyledi bende yakalayınca eşime soyledim o oğlanı tehdit ettim bidaha yaparsan direk eşine söylerim falan diye şimdi eşiyle konuşuyoruz 2 sene oldu bu olay olali artık eşinden telefonunu falan gizlemiyormus daha iyilermiş. Yani hiç karışma eden kurtulmus diyen kurtulamamış diye bı söz var .
1prensesannesi peki sizce eşi düzelmiş midir konuşmalarına göre veya anladığınız hallerine göre 🎯
isimneydicikaramadim evet düzelmiş canım şuan evden işe işten eve karısı ile konuşuyoruz bazen laf arasında soruyorum çaktırmadan da kendine gelmiş artık çok şükür