wednesday çok kötü çok çok kötü,benim de en yakın arkadaşım kocasını aldatmış ama o gözle bakmıyor asla.ben kötü niyetliymişim herkes böyle değilmiş.
Şimdi bu öğretmen eliyle boşandılar ama tekarar görüşmeye karar verdiler,bu sosyal medya da kapı gibi ilişkisi yok yazmış bütün fotolarını adama kızınca açıyor millet beğeniyor geri kapatıyor vssonra adam birinden şüphelenmiş bu kim diye bir ardaşaş demiş nerden arkadaş oldun bana bir şey sormuştu da falan filan yahu sen tanımadığın adamla ne cevap verirsin ne konuşursun be kadın sen uzman mısın yazar mısın adamın sana niye yazdığı belli yani.neyse kadın yeminler ediyor ama bir kere ağzından kaçırmış ara ara bir şeye ihtiyacım olduğunda ben soruyorum o da bana soruyor ayda yılda bir diye güya kandırıyor.yahu internetten arkadaş olmuş bir soru cevap değil demekki çok konuşmuşsun ki arkadaş olarak ekleşmişsiniz bir de üstüne senin bütün fotolarını beğeniyor sen hiç kıllanmayıp bizi kötü niyetli olarak görüyorsun dediğimde küstü.adama yazık valla ne niyetle görüştü bu ne yaptı ,koskoca ilişkisi yok yazıyor millete gel gel yapıyor konuluyor bunu öğretmenliğe soruya bağlıyor asla aldatmak vs saymıyor ama bildiğin aldatmış.
Aldatan herkes inkar ediyor bu ne ya