Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)
leopar06 anlık diye birsy mi var ya kocanla bile ilişkiye girmeden önce düşünüyoruz irade sahibi biri değil belli gözü dışarda Allah kocasına sabır versin kocasının yardımcısı olsun böyle insanların çok değer gördüğünü her istediğinin olduğunu görünce işte şaşırıyorm gerçekten nasıl yapar bir insan bunu eşine sevmiyorsan ayrıl ayıp
leopar06 bence siz uzak durun o kişiden ne günahına ortak olun ne de eşine yaptığı terbiyesizlige ortak olun üzüldüm eşine
leopar06 dna testi yapsin o zaman sende bu kadınla arkadaşlığıni bitir canım ne olur ne olmaz
leopar06 ilişkiyi bitirdim.
Hı hı ayneen kesin bitirmiştir kesin tek gecelik ilişkidir aynen. Bence eşinin bunu bilmeye hakkı var. Kocası aldatsaydı hemen söyleyin kadına diye baskı yapardı herkes yorumlarda. Yazık adama herşeyden habersiz başkasının çocuğuna babalık yapacak. Acilen bilmesi lazım fake hesaptan anlatın bence
kalpkirintilari o kadar haklısın ki tek gecelik birşey olsa 4 ay öncesinde olan birşeyin bu gebelikle alakası olmadığını bilir ayrıca mal değilse tabi ben olsam eşine söylerdim ama araları nasıl adam bu kadına ne tepki veriri o da önemli
biricik46 Kendisi o kadar yürekli olamaz eşine söylemesi için. Aynen tek gecelik ilişki olsaydı hala kurcalamazdı. Belliki hala devam ediyor goruşmeye.
Mommy12 ajan misin kız sen 🤣🤣
kalpkirintilari post sahibi Eylül 19′da adet olmuş en son bunun arkadaşı 20’sinde alabilir mi ya 🤣
Mommy12 hayır post sahibinin bir tane çocuğu varmış 🤣