Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)
perimasali802_ ya tabiki haklısın ama post sahibi böyle birşey yazması çok saçma gerek yok arkadaşı tâbi ayip evlilik içinde böyle birşey nasıl yapabilir yazık diyecek söz yok.
leopar06 ben arkadaşlıgımı bittirirdim onla
Coolness rus nalaka ahahah
kalpkirintilari "o rus bu rus mu"yu hızlı okuuuuu 🤣🤣
kalpkirintilari Rusya demediğime şükret 🤪
Sutlucikolati O öyle değildi ya " O rus bu mu? 😂😂 @Coolness
Coolness Putin deseydin keşke😂
kalpkirintilari ben herkes anlamasın diye öyle yazmadım bak sende ilkinde anlamadın ashshshs
Coolness hahahahah
hayalleri44 ya olsa bile insanoğlu utanmıyorki
Hiç mi ar edep kalmadı
kadınlar erkeklerden daha beter çıktı
Bunu yapan eşi olsa dünyayı dar eder başına
böyle normal bir şey olmamalı
perimasali802_ Uğraşmadım kızlar sadece post okudum ve profilinde birkaç satır aşağı indim hayırlı olsun demek istedim. Günah almak değil ki aynı zamanlarda beklenen hamilelik müjdesi almışlar. İyilik de yaramıyor insanlara 💐
Mommy12 kız sen ne sinsisin inceden usluca sokuyorsun lafi 🤣
Mommy12 dimi 😅
Sutlucikolati estağfurullah 🤪 aman yorum yapmıyorum uzun zamandır postlara da öyle denk geldi 😅
Mommy12 umarim benim postlardan birine denk gelmez ahahah🤣🤣
leopar06 benim arkadaşım bana bunu oraya sor diye yazamaz ilk defa okuduğum bir postu sanki kednin icin soruyormussun hissi aldım. Umarım sen değilsindir. Allah kimseyi şaşırtmasin. Keşke eşinden ayrılsa araya başka ten girdikten sonra aynı evde yaşamanın yüz yüze bakmanın ne anlamı var ki
- Düzenlendi
Sutlucikolati gelmez canım merak etme. Benim gayet seviyeli yorumum silinip o kişinin bana “tatlım”lı seviyesiz hadsiz yorumu kalmışsa kolay kolay yorum yapmam herkese. Üstelik birçok kişi benimle benzer şeyleri yazmış ama benim yorumum kaldırılmış. Böyle böyle uzaklaşıyor insan buradan.
Mommy12 Ne ederlerse kendilerine ederler zaten bunu da kalkıp bize soruyorlar akılları yokmuş gibi bide