• Muhabbet
  • Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)

leopar06 postu sildirin bence kalp kırılmasın. Hiç kimse o arkadaşına yardım edemez. Şimdi kendi düşünsün kimsenin değerli zamanını çalmasın. Sizde kötü olmayın.

leopar06 Kullandığın uygulama adını sorsaymış daha kolay olurmuş :) kendini rezil kepaze etmezdi utanırdı biraz :’) arkadaşın biraz arsız namussuz mu ? sonra sana diyecek ki şaka yapmıştım yhaaaaaa sende hemen inandın :) Emoji klavyeme bişeyler oldu böyle idare edin xD

perimasali802_ ya tabiki haklısın ama post sahibi böyle birşey yazması çok saçma gerek yok arkadaşı tâbi ayip evlilik içinde böyle birşey nasıl yapabilir yazık diyecek söz yok.

leopar06 benim arkadaşım bana bunu oraya sor diye yazamaz ilk defa okuduğum bir postu sanki kednin icin soruyormussun hissi aldım. Umarım sen değilsindir. Allah kimseyi şaşırtmasin. Keşke eşinden ayrılsa araya başka ten girdikten sonra aynı evde yaşamanın yüz yüze bakmanın ne anlamı var ki

Sutlucikolati gelmez canım merak etme. Benim gayet seviyeli yorumum silinip o kişinin bana “tatlım”lı seviyesiz hadsiz yorumu kalmışsa kolay kolay yorum yapmam herkese. Üstelik birçok kişi benimle benzer şeyleri yazmış ama benim yorumum kaldırılmış. Böyle böyle uzaklaşıyor insan buradan.

Mommy12 Ne ederlerse kendilerine ederler zaten bunu da kalkıp bize soruyorlar akılları yokmuş gibi bide