elisaa48 HurremSultan ben öyle yapmam işte 🤣 istersem anında vercek yada yapcak benim için önce menfaat sonra para sonra fik fik sonra oral sonra artık neyse 🤣🤣🤣
TombulHatun elisaa48 işte benm ikiye katlayacak bir durumm yok evin bütün geliri bende o yüzden adama parayla bişey yapamıyırm yapmaya kalksam para zaten sende deyip sıyrılıyor 😂😂😂
elisaa48 TombulHatun benim giderler bana ait değil herşey ona ait ben sadece gezerim yerim yemeğini yaparım 😂
elisaa48 meryemcnr yok kız bende o göz var mı adama para vermem para koparırım yaptığım herşey den 🤣🤣
elisaa48 Eskobar ne dediğini pek anlamadım ama öyle demedim 😅yaparım bir şartla dedim para vercen oda kabul etti 😂
elisaa48 piremsees ne bilim para için yaptığın şeye bak derler falan hiç çekemem 🤣tabiki de iyi yaptım 🤣
piremsees elisaa48 kız o cilve gibi bişey sanki hiç yapmadık yani ilk zamanlar ben yaptım hadi diyordu paran varsa, gelirim diyordum odaya🤣🤣🤣
HurremSultan TombulHatun bilmiyorum ya sanki öyle bir şaka yapıyordunuz sen iste para zaten bende demiştin dkdkkd
TombulHatun HurremSultan arada şakalaştığımız olur da makarasına yaparız ya harçlık verirken şey derim bazen geceki performansına göre harçlığına zam yapabilirim filan 😂😂
HurremSultan kalpkirintilari dkdkkd ne yaptircaksin dolgu mu benimki paradan ziyade kıskanıyor o yüzden önce onu aşması lazim😂