elisaa48 Eskobar ne dediğini pek anlamadım ama öyle demedim 😅yaparım bir şartla dedim para vercen oda kabul etti 😂
elisaa48 piremsees ne bilim para için yaptığın şeye bak derler falan hiç çekemem 🤣tabiki de iyi yaptım 🤣
piremsees elisaa48 kız o cilve gibi bişey sanki hiç yapmadık yani ilk zamanlar ben yaptım hadi diyordu paran varsa, gelirim diyordum odaya🤣🤣🤣
HurremSultan TombulHatun bilmiyorum ya sanki öyle bir şaka yapıyordunuz sen iste para zaten bende demiştin dkdkkd
TombulHatun HurremSultan arada şakalaştığımız olur da makarasına yaparız ya harçlık verirken şey derim bazen geceki performansına göre harçlığına zam yapabilirim filan 😂😂
HurremSultan kalpkirintilari dkdkkd ne yaptircaksin dolgu mu benimki paradan ziyade kıskanıyor o yüzden önce onu aşması lazim😂
Lovely_00 elisaa48 ben parada verse yapmam hpv felan kol geziyor ortak wclerden bile geçiyormuş bunları düşünüyorum sağlık önemli 😂
elisaa48 Lovely_00 aa bunu düşünmedim bak 🤔ama büyük bir miktar teklif ederse de gene düşünmem yaparım gibi 🤣
Sevde_20 elisaa48 cok iyi ama benimki bedavay yasiyor buz evki ya haksızlık 🤣 niye linçleniyo erkekler o kadar hizmeti bedava alırken iyi sevmedigin bsyi yapiyosan bedelini.ödesin bence hicte linclenecek bsy yok🥰😀😆😆😅😅😅