• Gebelik Planlaması
  • Çin takvimi cinsiyet planlama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

umo canım ben anlamadım soluna yat derken ilsiki esnasında nasıl sooluna yatiliyor anlamadim valla

• umo bunu yanıtladı.

umo ha tamam canım onu duymuştum bende diyorum adamın üstüne nasıl sola yatcam acaba misyoner pozisyonunda falan mı 😅😅

😅😅

umo kızzz şu an reglim bitince denicez bakalım inşallah rabbim sağlıklı sıhattlı nasip eder erkek evlat😘

• umo bunu yanıtladı.

umo keşke kitwpıbulup ekran foto atsaydınız çok mutlu olurdum şimdi ben mi eşimin sağ tarafında yatacağım iş bitince eşim mi benim sağ tarafımda yatacak

• umo bunu yanıtladı.
          • Düzenlendi

prensess_s sen erkek mi istiyorsun kitabımda birisi bilerek o yaprağı kesmiş yırtmış kitabın adı her anneye lazım

prensess_s 14 . Güne kadar hamile kalınırsa erkek oluyor eşin senin sağ tarafına uzanacak ondan sonra ilişki olacak sen islanmadan eşin boşalacak kitabın adı her anneye lazım kitabı

prensess_s görmedim inşallah Rabbim hayirlisiyla yağız hayırlı bir evlat nasip etsin

Smartlady sadece teoride bir tık fazla ihtimali oluyor bende ilkinde tuttu ikinci de tutmadı ama 🙂

jsidnxklc Benimde ilk bebeğim kız hamileydim yaptım erkek diye çıkıyordu ama kız oldu

lgrth Merak açısından iyi olur ya🥹

umo yani ilişki bittikten sonra erkek istiyorum diye kocam benim sağıma yatacak ben solda yatacağım demi

• umo bunu yanıtladı.

lgrth 01.02 2005. Oğluma hamile kaldıgım ay Şubat ayıydı

Smartlady 19 yaşında hamile kalmışsın Çin takvimine göre 21 yaş gösteriyor o da kıza denk geliyor 🙂