• Muhabbet
  • Kilo verince göğüsler küçülüyor mu

Sahicee valla göğüslerim hep küçüktü kağıt gibi kese kağıdı🤭🤣🤣 emzirirken doldu doluydu sonra diyet spor derken gitti emzirmeyi bırakınca bekralıktaki gibj minnacık kaldılar iyide oldu büyük meme bas abela ya ablam kuculttu mesela kurtuldu ay cidden sırt ağrısı filan yapıyodu onda..

sacmaliysenercan duzenli saglikli beslenerek su kahve yürüyüş 😮‍💨 bu kadar kilonun hepsini tek seferde degil tabiki cok birak basla ver al oldu ama sonuc cok sukur guzel ilerliyor su ara

sacmaliysenercan hic fark etmez ama turk kahvesi olsa cok daha iyi tabi sekersiz oluck tabi🤷🏻‍♀️ istersen icine biraz normal sut koyabilirsin sut tozu aslaaaa

• [silindi]

Sahicee kilo verince net küçülüyor benim doğumla büyüdü baya güzeldi yani kilolar gidince emzirme sağım derken aşırı sarktı üff hiç güzel deil yani öyle Bi deforme oldular napsam bilmiyorum

Sahicee ahh ahh vermem gereken 40 kilodan fazla var göğüslerim den yana bende dertliyim 105 takıyorum evlenmeden önce 80 di 😓 bir kilo versem onlarda gider diye düşünüyorum ama bir yandan da daha beter olur süner küçülünce diyorlar ondan da korkuyorum

Angellove2010 sarkarsa kötü olur büyük olup dik duruyorsa boş ver 😅 küçülürse de ameliyat ya dikleştirme yaparsın 🥳😅

[silindi] benimkiler sanki küçülmüyor gibi kaldı böyle büyük büyük 95 takıyorum

Sahicee bilmiyorum benim gitti evet cok buyuk sarkiklar ama giysilerimde bile gogus bölümü asiri fark etmis