Zamansiz_ HurremSultan hahaha cik artik nerden geldin bilmem diyerekten😂😂 anne olmanin her durumu her ani ne kadar zor bi kadarda guzel o kadar sanci çekiyoruz veriyorlar elimize sanki birsey yokmus gibi🥹
HurremSultan Zamansiz_ valla inanılmaz ya🌌 düşünüyorum acıları düşününce midem bulanıyor ama yinede bı on kere daha dogurabilirim oyle de bı bağımlılık 😂😂😂😂 ama büyütmek Zor işte keşke tek zorluk doğumda olsa kanka hurremi geçerdim ahahahhah
Zamansiz_ kalpkirintilari o aciyla yasamayi bilince geciyor aslinda bazi yaralar parcan olunca alisiyorsun..🥀
Bubenimoykumm HurremSultan öyle tabi kalan ömrünü olgunlaşmış tecrübelenmiş yediysen de aynı kazığı bi daha tadar mıyım ulen diyerek geçiriyorsun 😍
HurremSultan Bubenimoykumm elhamdülillah çok şükür yediğim kazıklar yetti birde iyi gozlemciyim başkalarının yedikleri de beni akillanidiriyor😂😂
Neselibiri Zamansiz_ öyle canım benim ama diyemiyorum ki bu huyumdan nefret ediyorum kimse kırılmasın üzülmesin dedikce ben kırılıyorum ama kimsenin umrunda değil
Zamansiz_ Neselibiri umarim hemen guncelleme gelir sana onune dunyalari ser yana kaydir diyen insanlardan ne beklenirki canim benim bi an once kendini degistirmeye bak❤️
kaardelen Zamansiz_ Geçmez demedim hiç bir zaman. Lakin yarayı çok derinden aldım hep. Kapanmadı, ama kabuk bağladı kanamıyor fazla.
HurremSultan Zamansiz_ yok ya valla tabiki rabbim verirse baş tacı ama isteyerek birdaha hamile kalmam saniyorum gerçekten çok zor çünkü 🙃🙃🙃
perimasali802_ Zamansiz_ bu aralar tükeniyorum sanki kafamda dolu soru işareti ve tabiki de ruh halim berbat 🤕 Üstüne regl dönemi bitik şekilde evde saç baş dağınık geziyorum Adam cinmi çarptı diyor iyicene psikolojimi bozuyor dikkat carpiyim diyorum 😂
Zamansiz_ perimasali802_ arada bi salar guzel toplariz cicegimm🤫🤷🏻♀️🌷🌷 soru işaretleri derken anlamadim sen ustesinden gelirsinnnnnn
Zamansiz_ HurremSultan bende yarabbim isteyene olmayana versin 2 kafi benim de kafayi yememe ceyrek kaldi🥲🦦