kalpkirintilari Zamansiz_ Geçmez dediğim tüm acılar hala geçmedi kazık çaktı bana her gün acısını hissettiriyor. Bazı acılar ömürlük herhalde asla geçmez. Ara sıra acısı diner geçti sanırsın ama o yeniden alevlenir içini yakar.
Zamansiz_ kalpkirintilari o aciyla yasamayi bilince geciyor aslinda bazi yaralar parcan olunca alisiyorsun..🥀
Zamansiz_ HurremSultan hahaha cik artik nerden geldin bilmem diyerekten😂😂 anne olmanin her durumu her ani ne kadar zor bi kadarda guzel o kadar sanci çekiyoruz veriyorlar elimize sanki birsey yokmus gibi🥹
HurremSultan Zamansiz_ valla inanılmaz ya🌌 düşünüyorum acıları düşününce midem bulanıyor ama yinede bı on kere daha dogurabilirim oyle de bı bağımlılık 😂😂😂😂 ama büyütmek Zor işte keşke tek zorluk doğumda olsa kanka hurremi geçerdim ahahahhah
Bubenimoykumm HurremSultan öyle tabi kalan ömrünü olgunlaşmış tecrübelenmiş yediysen de aynı kazığı bi daha tadar mıyım ulen diyerek geçiriyorsun 😍
HurremSultan Bubenimoykumm elhamdülillah çok şükür yediğim kazıklar yetti birde iyi gozlemciyim başkalarının yedikleri de beni akillanidiriyor😂😂
Neselibiri Zamansiz_ öyle canım benim ama diyemiyorum ki bu huyumdan nefret ediyorum kimse kırılmasın üzülmesin dedikce ben kırılıyorum ama kimsenin umrunda değil
Zamansiz_ Neselibiri umarim hemen guncelleme gelir sana onune dunyalari ser yana kaydir diyen insanlardan ne beklenirki canim benim bi an once kendini degistirmeye bak❤️
kaardelen Zamansiz_ Geçmez demedim hiç bir zaman. Lakin yarayı çok derinden aldım hep. Kapanmadı, ama kabuk bağladı kanamıyor fazla.
HurremSultan Zamansiz_ yok ya valla tabiki rabbim verirse baş tacı ama isteyerek birdaha hamile kalmam saniyorum gerçekten çok zor çünkü 🙃🙃🙃
perimasali802_ Zamansiz_ bu aralar tükeniyorum sanki kafamda dolu soru işareti ve tabiki de ruh halim berbat 🤕 Üstüne regl dönemi bitik şekilde evde saç baş dağınık geziyorum Adam cinmi çarptı diyor iyicene psikolojimi bozuyor dikkat carpiyim diyorum 😂
Zamansiz_ perimasali802_ arada bi salar guzel toplariz cicegimm🤫🤷🏻♀️🌷🌷 soru işaretleri derken anlamadim sen ustesinden gelirsinnnnnn