• Muhabbet
  • Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬

Zamansiz_ Geçmez dediğim tüm acılar hala geçmedi kazık çaktı bana her gün acısını hissettiriyor. Bazı acılar ömürlük herhalde asla geçmez. Ara sıra acısı diner geçti sanırsın ama o yeniden alevlenir içini yakar.

HurremSultan hahaha cik artik nerden geldin bilmem diyerekten😂😂 anne olmanin her durumu her ani ne kadar zor bi kadarda guzel o kadar sanci çekiyoruz veriyorlar elimize sanki birsey yokmus gibi🥹

Zamansiz_ valla inanılmaz ya🌌 düşünüyorum acıları düşününce midem bulanıyor ama yinede bı on kere daha dogurabilirim oyle de bı bağımlılık 😂😂😂😂 ama büyütmek Zor işte keşke tek zorluk doğumda olsa kanka hurremi geçerdim ahahahhah

Zamansiz_ öyle canım benim ama diyemiyorum ki bu huyumdan nefret ediyorum kimse kırılmasın üzülmesin dedikce ben kırılıyorum ama kimsenin umrunda değil

Zamansiz_ Geçmez demedim hiç bir zaman. Lakin yarayı çok derinden aldım hep. Kapanmadı, ama kabuk bağladı kanamıyor fazla.

Neselibiri umarim hemen guncelleme gelir sana onune dunyalari ser yana kaydir diyen insanlardan ne beklenirki canim benim bi an once kendini degistirmeye bak❤️

Zamansiz_ bu aralar tükeniyorum sanki kafamda dolu soru işareti ve tabiki de ruh halim berbat 🤕
              Üstüne regl dönemi bitik şekilde evde saç baş dağınık geziyorum
              Adam cinmi çarptı diyor iyicene psikolojimi bozuyor dikkat carpiyim diyorum 😂