Kızlar meme usg sonucum , benim elime gelen bir kitle , sertlik vs. Yok koltuk altındaki reaktif lenf nodları için USG çekilirken memeye de bakıldı. Bugün başka bir doktora tekrar gittim USG istedi ayın 13 üne , bu rapora bakıp kötü bişey değil endişe etme yine de USG bakalım dedi ama 1 aydır içim içimi yiyor Allah Muhammed aşkına başına gelen var mı nolursunuz içimi rahatlatacak şeyler söyleyin 2 yaşında oğlum var 29 yaşındayım lütfen sakinleştirin biraz beni ya, sağlık anksiyetesi olan bir insanım , bu durumu yaşamış kişilerden yorum bekliyorum aşklarım
MEME USG
Canım anneler Allah aşkınıza şu kardeşinize bir akıl verin , ailemizde 1. Ve ya 2. Derecede falan öyle meme kanseri ya da herhangi başka bir kanser türü yok yakın uzak akrabalarımız da hiç yok yani
Kızlaarr🌼
- Düzenlendi
sanalkoala pek birsey anlamadim aciklamada.
bende lenf bezlerinde anormallik vardi memede buyuyen bir kitle idi basta doktor da cok korkmustu memografi cekildi bi kac test yapildi kotu huylu degildi 3 4 ay ilac tedavisi ile gecti cok sukur oyle birsey sanirim cok gecmis olsun
sanalkoala Canım geçmiş olsun bir bilgim yok ama üstte kalsın diye yorum yazıyorum
Zamansiz_ bende başta lenf nodu için gittim onlara enfeksiyon kaynaklı dedi memedikine de kötü değil ama yine de bakmak lazım dedi 13 Kasım da USG verdi yine dua et ne olur benim de temiz çıksın
Yogacikiz çok teşekkür ederim canım
Zamansiz_ çok teşekkür ederim canım
sanalkoala aynisini demisti benim icinde memografi cekilene kadar baya annemle zor atlattik sureci 16 17 yasindaydim sanirim rabbim dermansiz dert vermesin
Zamansiz_ amiiin inşallah hayatım ben 3 ay önce de meme usg çekilmiştim o zaman bir sorun yoktu
Kızlar bi de ilk USG yi çekilirken adetim 4-5 gün gecikmişti düzensizliğim vardı adet olmadığım için onun da sıkıntısı şişliği ağrısı vardı göğüslerimde acaba ondan da etkisi olur mu şimdi adet oldum o sızı şişlik yok mesela
Kızlaaar🌼
📌📌📌📌📌
📌📌📌
- Düzenlendi
sanalkoala benimde sağ koltuk altında elime kitle gibi tomurcuk geldi aile hekimine gittim fasulye büyüklüğündeydi antibiyotik ilaç verdi 1 hafta kullandım ondan sonra meme ucumda iltihap gibi bişey oluştu sıktığım zaman beyaz iltihap geliyodu ağrısı komple mememe vuruyordu genel cerrahiye randevu alıp gittim meme usg ye gönderdi randevu verdiler randevu günü gittiğimde doktor yoktu bilgilerimi tel numaramı aldılar ama 3 hafta arayan olmadığı için gidemedim benimde yaşım 26 olucak aralıkta
yesim631 yaa çok geçmiş olsun canım, benim koltuk altlarımda ve kasığımda reaktif lenf nodu var zaten uzun zamandır var enfeksiyon kaynaklı olduğu söylendi bu aralar da griptim ondan dedi doktor lenfler için ama meme ilk defa karşılaştım doktor kötü değil yine de takip gerekli dedi anneyiz endişeliyiz haliyle , benim öyle meme ucunda akıntı vs yok çok şükür hatta benşm elime gelen bişey de yok USG yi çekildiğimde adetim 4-5 gün hatta belki 5-6 gün gecikmişti acaba diyorum reglimin de mi sıkıntısı vardı göğüslerimde çünkü hassasiyet sızı şeklindeydi
- Düzenlendi
sanalkoala saol canım benim sanada çok geçmiş olsun banada aile hekimi ağır grip geçirince bide dış çürüklüğünden olabilir dedi ama ben Bayadır grip geçirmedim bide dış çürüğümde yok benim bide meme ucuna sanki iğne batırırlarda ağrı yaparya aynı öyle ağrı giriyo sağ mememe daha usg çekilmedim ben dediğim gibi bilgilerim alındı ama arayan olmadığı için usg olmadı aile hekimi kanser değil ama süt damarıda değil dedi
yesim631 Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım
sanalkoala korkma tertemiz cikar insallah sonuclarin🌸
sanalkoala sağ taraf boğazımda kulagim alt tarafında lenf bezi şişti hemde bayaa gözle görünür derecede usg çekindim benimde sonucum da reaktif lenf nodlari yaziyordu sonucumu gösterdim enfeksiyon kaynakli sistigini söyledi doktorum şuan indi fındık kadar kaldı korkma hiç dua et Allah a