Dokunsalar ağlayacak gibiyim. Kimisi abartma bukadar konuşur desede onun yaşındaki çocukların konuştuğunu gördükçe içim gidiyor. Oğlum 3 yaşında ve konuşamıyor sadece anne baba anneanne dede düdüt gitti bune gel kanka gol acıyor mama patates çiş polis diyor başka bişey demiyor. Bez için uğraşıyorum tuvalete oturuyor ama yapmıyor altına yapıyor illa altına yapcakmış tuvalete yapmayacakmış🥹 geçen hafta psikiyatriye götürdüm doktor baktı herşeyi normal göz teması kuruyor sizi biliyor nesneleri biliyor herşeyi anlıyor dedi. Ogünde doktora geldik diye sinirliydi doktor şuan bi komut versem sinirli olmasına rağmen yapacak bir çocuk dedi. Dil geriliği var herşeyi normal ama dedi konuşur öğrenir dedi. Çok üzülüyorum kimseye belli etmesemde ağlıyorum sürekli erken doğum kendisi 33 haftalık doktor onundw etkisi vardır dedi dil bağına baktırıcağım bide. Gerçekten görseniz çok zeki çocuk herşeyi anlıyor herşeyi sadece konuşamıyor işte🥹 ne yapacağım kızlar hiç konuşmayacakmış gibi sanki şuan bunu yazarken bile ağlıyorum ya abartıyormuyum bilmiyorum ama üzülüyorum birde bu kıyaslamalar o konuşuyor seninki neden hala konuşmuyor bilmem ne iyice üzülüyorum