aslicannn benm öyle değil aslında herkes genel olarak vücudumu begenşr giydiğim yakışır filan. Geneld de çok sexy giyinirim. O da hep bayılıyorum filan derdi bugğn öyle dedş şok oldum salak sonra fa şaka yaptım hemen alınıyn diyo küstüm şimdi yattım bende 😞
Reddedilme
1anne1panda aynı şekilde benm eşim de oyle sürekli mafya filmlerine takmış izleyip duruyor biz yattıktan sora yatağa geliyor filan.
ben de çok skıldım ne doğru düzgün ilgisi var ne bi güzel sözü bıktım artık gerçekten
ZRaporu evet oyle gerçekten ne bilim ben de bi naz yapmak isterdim 😂
Nietzsche aslında ben de bekarlıktaki gibiyim ne eksik ne fazla ne bir sarkmış yerim var ne çatlağım. Her zaman bayılıyorum sana derdi şimdi boyle diyo bide şaka yaptım herşeye alınıyn diyo
SinirliBaykus kötü söz söylemez ama cinsellik konusunda çok isteksiz eminim şimdi telefon ile oynuyordur uymamış dır sinirden gidip yatmıyorum uyusun öyle gideceğim
1anne1panda kim yatak odasında anlamadım 😅 ben de yataktayım içerde tv izliyor. Uyucam o gelmeden bende
SinirliBaykus neden değşti acaba
SinirliBaykus ben çamaşır katlarken bebe uyandı uyutmaya gitti bende uyutup gelsin diye mesaj attım 😄 ama yok yarın yaparız yazmış sanki yemek yapıyoz. Yarında benim uykum olacak hadi bakalım hodri meydan 😂
Nietzsche ne biliyim bir günde adam nşye değişti anlamadım
1anne1panda hahahahah yemek yapıyoz iyiymişşş 😂😂 bencede benmki 1 sene istemesem gelmez herakde gururundan
SinirliBaykus canm belki şakasına yapmştr cidden yorgun olablr
Valla tamam desen hergün yapacak regli dönemlerimden bile nefret eder ama çok sıkta ben kaçıyorum bir süre sen kaç derim kaçan kovalanır hesabı
Bende aynı durumdayım bebeğimi uyuttum yanına uzandım dokundum hafif hafif şimdi sırası değil yarin yaparız dedi sinir oldum
SinirliBaykus Ben varim ben asiri istekliyim esimde bi okadar asiri isteksiz
Survivor12 peki gururunuza dokunuyor mu. Ben çok fazşla kafama takıyorum
SinirliBaykus ya ben doğumdan sonra 48 kilo kaldım 170 boyundayım baya zayıf duruyordum kemiklerim gözüküyordu bi defa bana ilişki sırasında kemiğin batiyo resmen az kilo al dedi 1 hafta trip attım birdaha öyle bisey diyemedi. Elimizde olmayan sebeblerden bu haldeyiz zaten
SinirliBaykus ben takıyorum 😑
Hani niye istemiyor ki diye düşünüyorum benim doğumdan sonra kilom kaldı acaba artık beğenmiyor mu diye düşünüyorum
Canemin_1 yanii kaslara bak ne demek erkekmiyim ben. Şimdi kalktı diyoki niye gece bişey demeden gittin yattın ee salak yattıysam gel bi özür dile gönlümü al niye yattın üzdümmü seni de.
Hala diyo ki sana şaka da yapılmıyo. Ben de dedim ben de senin vücudunla ilgili ileri geri konuşaym sora da şaka diyim iyi mi dedim Alla Allah şakaydı işte diyoo bende dedim tamm bundan sora ev arkadaşıyız ozaman şakalar havada uçuşsun öyle takılalım
Trip atıyo
Survivor12 kendileri brad pitt sanki