Ya benimki de kendi kovalayacak ben kaçıcam öyle istiyor. Ben teklif ettiğimde ne bileyim ilişki o kadar heyecanlı gelmiyor bana ona da gelmiyor eminim. Hayır dicem ve o da yapana kadar uğraşacak 😅 beni de bu durum düşündürüyor 😬 herkesin derdi farklı 😁

SinirliBaykus ben varım 😔 5 dk önce öbür odadaki kocama seni çok özledim sevgilim yazıp ateşli emoji gönderdim uykum var aşkım yazmış, tamam yazıdım sadece bide cevap olarak kızdın mı yazmış nasıl duruyor anlamıyorum 4,5 gün oldu bide birlikte olmayalı nasıl iş bu anlamıyorum yaa😡

aslicannn benm öyle değil aslında herkes genel olarak vücudumu begenşr giydiğim yakışır filan. Geneld de çok sexy giyinirim. O da hep bayılıyorum filan derdi bugğn öyle dedş şok oldum salak sonra fa şaka yaptım hemen alınıyn diyo küstüm şimdi yattım bende 😞

1anne1panda aynı şekilde benm eşim de oyle sürekli mafya filmlerine takmış izleyip duruyor biz yattıktan sora yatağa geliyor filan.
      ben de çok skıldım ne doğru düzgün ilgisi var ne bi güzel sözü bıktım artık gerçekten

Nietzsche aslında ben de bekarlıktaki gibiyim ne eksik ne fazla ne bir sarkmış yerim var ne çatlağım. Her zaman bayılıyorum sana derdi şimdi boyle diyo bide şaka yaptım herşeye alınıyn diyo

Valla tamam desen hergün yapacak regli dönemlerimden bile nefret eder ama çok sıkta ben kaçıyorum bir süre sen kaç derim kaçan kovalanır hesabı

Bende aynı durumdayım bebeğimi uyuttum yanına uzandım dokundum hafif hafif şimdi sırası değil yarin yaparız dedi sinir oldum

SinirliBaykus ya ben doğumdan sonra 48 kilo kaldım 170 boyundayım baya zayıf duruyordum kemiklerim gözüküyordu bi defa bana ilişki sırasında kemiğin batiyo resmen az kilo al dedi 1 hafta trip attım birdaha öyle bisey diyemedi. Elimizde olmayan sebeblerden bu haldeyiz zaten