SinirliBaykus valla bende balik etliyim canim basenlerim fazla kalin ama ust tarafim yok esim beni reddederse birdaha ona yanasmiycagimj bilir bi ara banada soylemisti sen nesin ki?kendini ne saniyorsun dedim boyi kisa bu arada biraz bende uzun kasli erkek istiyorum desem sana hosuna gidermi dedim ve birdaha bana boyle davranmiycaginj soyledi oylede oldu bende cok istekliyim esim surekli benden bekliyor tabi bana saldirdigi gunlerde oluyor:) bu aralar ben uzak duruyorum o yanasiyor sende dene ve takma biraz uzak durmaya bak tabi yine giyin ama kendin icin esin icin degil
Reddedilme
SinirliBaykus yok canm ayıp etmiş ya ,b3nmki hala bekar gbsn dyo
Ya benimki de kendi kovalayacak ben kaçıcam öyle istiyor. Ben teklif ettiğimde ne bileyim ilişki o kadar heyecanlı gelmiyor bana ona da gelmiyor eminim. Hayır dicem ve o da yapana kadar uğraşacak 😅 beni de bu durum düşündürüyor 😬 herkesin derdi farklı 😁
- Düzenlendi
SinirliBaykus ben varım 😔 5 dk önce öbür odadaki kocama seni çok özledim sevgilim yazıp ateşli emoji gönderdim uykum var aşkım yazmış, tamam yazıdım sadece bide cevap olarak kızdın mı yazmış nasıl duruyor anlamıyorum 4,5 gün oldu bide birlikte olmayalı nasıl iş bu anlamıyorum yaa😡
aslicannn benm öyle değil aslında herkes genel olarak vücudumu begenşr giydiğim yakışır filan. Geneld de çok sexy giyinirim. O da hep bayılıyorum filan derdi bugğn öyle dedş şok oldum salak sonra fa şaka yaptım hemen alınıyn diyo küstüm şimdi yattım bende 😞
1anne1panda aynı şekilde benm eşim de oyle sürekli mafya filmlerine takmış izleyip duruyor biz yattıktan sora yatağa geliyor filan.
ben de çok skıldım ne doğru düzgün ilgisi var ne bi güzel sözü bıktım artık gerçekten
ZRaporu evet oyle gerçekten ne bilim ben de bi naz yapmak isterdim 😂
Nietzsche aslında ben de bekarlıktaki gibiyim ne eksik ne fazla ne bir sarkmış yerim var ne çatlağım. Her zaman bayılıyorum sana derdi şimdi boyle diyo bide şaka yaptım herşeye alınıyn diyo
SinirliBaykus kötü söz söylemez ama cinsellik konusunda çok isteksiz eminim şimdi telefon ile oynuyordur uymamış dır sinirden gidip yatmıyorum uyusun öyle gideceğim
1anne1panda kim yatak odasında anlamadım 😅 ben de yataktayım içerde tv izliyor. Uyucam o gelmeden bende
SinirliBaykus neden değşti acaba
SinirliBaykus ben çamaşır katlarken bebe uyandı uyutmaya gitti bende uyutup gelsin diye mesaj attım 😄 ama yok yarın yaparız yazmış sanki yemek yapıyoz. Yarında benim uykum olacak hadi bakalım hodri meydan 😂
Nietzsche ne biliyim bir günde adam nşye değişti anlamadım
1anne1panda hahahahah yemek yapıyoz iyiymişşş 😂😂 bencede benmki 1 sene istemesem gelmez herakde gururundan
SinirliBaykus canm belki şakasına yapmştr cidden yorgun olablr
Valla tamam desen hergün yapacak regli dönemlerimden bile nefret eder ama çok sıkta ben kaçıyorum bir süre sen kaç derim kaçan kovalanır hesabı
Bende aynı durumdayım bebeğimi uyuttum yanına uzandım dokundum hafif hafif şimdi sırası değil yarin yaparız dedi sinir oldum
SinirliBaykus Ben varim ben asiri istekliyim esimde bi okadar asiri isteksiz
Survivor12 peki gururunuza dokunuyor mu. Ben çok fazşla kafama takıyorum