Hayalce Ben kaç gündür patliyordum bugun meyvesini verdi hemde cok guzeldi post actim 🤣🤣🤣
Reddedilme
1Bircocukannesi_1 Bende oyleydim bi kaç gündür patliyordum bugun meyvesini verdi ve mukemmeldi
Islakbanyoterligi benim koca 3 yıldır deyişmedi ben aynı şeyleri söylemekden yoruldum . Bende son defa bi patlamayı düşünüyorum içimdekileri bi dökmem lazım zamanı bekliyorum iyi zamanında her şeyi söyleyecem artık işimi bileyim. Çok sevdiyim için hep katlanıyorum ama artık katlanmak istemiyorum bakalım patlama zamanı ne olacak 😃
SinirliBaykus valla ben üşengeç biriyim aksine eşim istiyo ben sürekli erteliyorum zaten bebekle uğraşmaktan fırsat yok duş alayım bide ilişkiyle uğraşamam diyorum 😂😄😃
Hayalce senin eşin de mi reddediyor canm
Deleted5 maşallah diyelim canm 🙏
Hayalce benim esim hamile kaldıktan sonra değişmişti işsizdi hamileydim falan borc harç diye diye bi hal olmustu da ben patlama yaşayınca etki etti 😂😂 darisi size inşallah 😂😂
SinirliBaykus çok isteksiz ve enrjisi yok anlamıyorum niye böyle . İyi huyları çok ama bu ilişki konusuna gelince kopuyoruz. Bilmiyorum artık .
Fulya yaaa ne bilim o bi hareket katıyo günüme benm bi güzellik katıyo
Hayalce hep mi böyleydi
SinirliBaykus sevgiliyken hiç böyle diyildi evlendikden sonra iş sıkıntısı yaşadı stresler yaşadı ondan sonra böyle düzelmiyor 😔
Islakbanyoterligi benimde ya
SinirliBaykus benimki de aynı işte 9 aydır bekliyorum bakalım ne zaman isticek 😄