Görümcemin sorunlu evliliği
yenibiri ya tamm olabilir adamın da hatası vardir illa ki ama her kavgada her sorunda evi terk etmek çok saçma bana gore yani sadece kız çocuğu ee onuda görümcen halledebilir
İkinci evlilikleri neyi doğru neyi yanlış olduğunu bilecek kadar yasamislar
bnce bnim dusuncem gorumcen sadece ben olayim kafasinda
yenibiri kafasini mi toplasin 🤣 Allah sana sabir versin
Vay çok zor durum var Allah kolaylık versin
perimasali802_ o kadar basit ve ergence şeyler ki cidden anlatsam ağzınız açık kalır. Ama en temel sorun bu tabi. O itiraf edemiyor, başka şeyleri de bahane ediyor sadece. Bide evlendikten sonra bir süre bekar hayatı yaşadı, iş buldu çok güzel çalıştı para kazandı ev tutmuştu tek başına. Bunları bıraktı da evlendi, şimdi de keşke diyor
Sutlucikolati amiinn 🫠 ama bu ilk ve sondu. Bunun için eşimle konuşacağım. Bir daha evi terk edecekse de anasının babasının yanına gitsin diyeceğim
yenibiri çocuğundan önce tabiki gelemez. Zaten çocuk 1 2 yıl sonra babasıyla uyumayı bırakacak ergenliğe girince özellikle. Ama görüncenizin eşi aramıyosa çok da umursamıyor demekki
İyi geceler
yenibiri çocuk bu adamın canından bir parçası atamaz yanl .bunu dikkate alarak kabul etmeliydi . Sonuçta bir sorumluluk emek vermese bile saygı duyması lazım. Sonuçta kızın babası yani.
yenibiri birde bekar biri neden çocuklu bir adamla evlenirki adam bunu ona koşul olarak sunmuştur da. Saygı duymaz sa çatırdar evlilik
yenibiri hayırlısi olsun haklarında ama o böyle zaten dik başlı olursa hep huzurusz olur Allah yardımcın olsun bı an önce gitsin ne diyebilirim ki canim 💐
Bubenimoykumm kendisinin de iki çocuğu var, ikinci evliliği bu. Kendi çocuklarını da evi terk ederek babalarına bırakmıştı zamanında
perimasali802_ inşallah ya. Gitmesi önemli değil de dengesiz hareketleri zor
buzdankalpler valla kaç gündür burada hiç aramadı. Ben adamın çocuğunu ihmal etmesini hiç istemiyorum. Umarım karı aklına uyup çocuğu ihmal edecek bişey yapmaz yani
yenibiri eden kendine eder canım yapacak bir şey yok herkes kendinden mesul
yenibiri kendi çocuğunu istemeyen elin çocuğuna bakar mı net kötü kalpli.