yenibiri ya tamm olabilir adamın da hatası vardir illa ki ama her kavgada her sorunda evi terk etmek çok saçma bana gore yani sadece kız çocuğu ee onuda görümcen halledebilir
İkinci evlilikleri neyi doğru neyi yanlış olduğunu bilecek kadar yasamislar
bnce bnim dusuncem gorumcen sadece ben olayim kafasinda

defnem biz de onu önerdik, ikimiz gideceksek olur ama ben tek gitmem diyor. 🤷🏻‍♀️

Vay çok zor durum var Allah kolaylık versin

perimasali802_ o kadar basit ve ergence şeyler ki cidden anlatsam ağzınız açık kalır. Ama en temel sorun bu tabi. O itiraf edemiyor, başka şeyleri de bahane ediyor sadece. Bide evlendikten sonra bir süre bekar hayatı yaşadı, iş buldu çok güzel çalıştı para kazandı ev tutmuştu tek başına. Bunları bıraktı da evlendi, şimdi de keşke diyor

Sutlucikolati amiinn 🫠 ama bu ilk ve sondu. Bunun için eşimle konuşacağım. Bir daha evi terk edecekse de anasının babasının yanına gitsin diyeceğim

defnem ya konuşacam cidden. Şimdilik gelmiş oldu bişey diyemem ama çocuk gibi zırt pırt da olmaz böyle

yenibiri çocuğundan önce tabiki gelemez. Zaten çocuk 1 2 yıl sonra babasıyla uyumayı bırakacak ergenliğe girince özellikle. Ama görüncenizin eşi aramıyosa çok da umursamıyor demekki

yenibiri çocuk bu adamın canından bir parçası atamaz yanl .bunu dikkate alarak kabul etmeliydi . Sonuçta bir sorumluluk emek vermese bile saygı duyması lazım. Sonuçta kızın babası yani.

yenibiri birde bekar biri neden çocuklu bir adamla evlenirki adam bunu ona koşul olarak sunmuştur da. Saygı duymaz sa çatırdar evlilik

yenibiri hayırlısi olsun haklarında ama o böyle zaten dik başlı olursa hep huzurusz olur Allah yardımcın olsun bı an önce gitsin ne diyebilirim ki canim 💐

Bubenimoykumm kendisinin de iki çocuğu var, ikinci evliliği bu. Kendi çocuklarını da evi terk ederek babalarına bırakmıştı zamanında

buzdankalpler valla kaç gündür burada hiç aramadı. Ben adamın çocuğunu ihmal etmesini hiç istemiyorum. Umarım karı aklına uyup çocuğu ihmal edecek bişey yapmaz yani

yenibiri size ona bu durumun normal olduğunu söylediğinizde kendince açıklaması ne oluyor peki