Merhaba güzel kızlarım dyson total clean kullanan varmı aranızda fikirleriniz nedir birde 14 şubata özel inidirm kampanya yapıyorlar mı bilginiz varmı
Dyson dyson dyson hadi gelin
Mihrimahnur ben de istiyorum ama erteliyorum 😢
Cicekliperde kasımda almadıkda şimdi hem zamlı hemde 6 taksil diyor napsak acaba
Cicekliperde sevgililer gününde indirm olurmu acaba
Mihrimahnur ay bende onu çok istiyorum da bütçe ayıramıyorum şuan ona stokta da yok hem 🙂
Mihrimahnur indirim bilgim yok ama ben kullanıyorum daha önceden almadığıma pişman oldum
Mihrimahnur olur bence
PiTi stokda yok aksi ya gelirmi acaba
lgrth fiyatı ne ki
kizatasozu stoktayken 23e kadar düşmüştü şimdi başka satıcılarda daha pahalı 😂ama ayrıcal bütçem yok şuan maalesef
Mihrimahnur bende Dyson v15 s var senin dediğinin özleliği varmı benim kinde silme başlığı var
lgrth jee çok pahali
kizatasozu e biraz ama hakkını vereceğine eminim
tazeann yok ben silmesiz istiyorum canım ya submarine seninki peki memnunmusun silme özelliği nasol ıslak bırakıyormu yada diyelim cay döküldü cekiyormu onu yani bilmediğim için soruyorum
Mihrimahnur arkadaşım kullanıyor çok memnun
lgrth ben hem silen hem süpüren bişey istiyorum ya
Mihrimahnur evet çok memnun gündelik silmeye çok iyi oluyor onun sayesinde yerlerde toz olmuyor yeride çok ıslak bırakmıyor çay ketçap meyve suyu vs vs herşeyi siliyor ben çok memnunum tek kötü yanı başlama düğmesine sürekli basman gerekiyor
kizatasozu en pratiği 🙂benimde istekler çokta bil bakalım ne yok 😂😂
kizatasozu Dyson v15 s kullanıyorum hem süpürüyor hem siliyor