Merhaba güzel kızlarım dyson total clean kullanan varmı aranızda fikirleriniz nedir birde 14 şubata özel inidirm kampanya yapıyorlar mı bilginiz varmı

Cicekliperde kasımda almadıkda şimdi hem zamlı hemde 6 taksil diyor napsak acaba

Mihrimahnur ay bende onu çok istiyorum da bütçe ayıramıyorum şuan ona stokta da yok hem 🙂

Mihrimahnur indirim bilgim yok ama ben kullanıyorum daha önceden almadığıma pişman oldum

PiTi stokda yok aksi ya gelirmi acaba

• PiTi bunu yanıtladı.

kizatasozu stoktayken 23e kadar düşmüştü şimdi başka satıcılarda daha pahalı 😂ama ayrıcal bütçem yok şuan maalesef

Mihrimahnur bende Dyson v15 s var senin dediğinin özleliği varmı benim kinde silme başlığı var

tazeann güzel mi şuan o stokta

tazeann yok ben silmesiz istiyorum canım ya submarine seninki peki memnunmusun silme özelliği nasol ıslak bırakıyormu yada diyelim cay döküldü cekiyormu onu yani bilmediğim için soruyorum

Mihrimahnur evet çok memnun gündelik silmeye çok iyi oluyor onun sayesinde yerlerde toz olmuyor yeride çok ıslak bırakmıyor çay ketçap meyve suyu vs vs herşeyi siliyor ben çok memnunum tek kötü yanı başlama düğmesine sürekli basman gerekiyor