• +18
  • ŞOKtalarcaaaa😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Merhaba
Bu gün eşimin çocukluk arkadaşı ile alakalı nutkum tutulacak derecede (bana göre) bi şey öğrendim😳

Bundan bir ay önce bütün okul ark. Ları eşler ve hanımları tanışma babında toplandık kahvaltıya gittik çay kahve v.s güzel geçti daha sonrasında kafama eşlerinden arkadaş olarak takılabileceğim 2 bayan uydu. Okey onlarla görüşmeye devam ettim ama görüşmek istemediğim bi ark. Karısı sürekli beni arıyo yazıyo görüntüllü arıyooor.

Bi kaç kezde ( habersiz kapıma geldi )2 semt uzakta oturuyorlar.neyse ben iyice irite oldm.
Görüşmek istemiyorum ama kadın musallat oldu resmen bana neyse bu 5,6 gündür artık rahatladım yazıp aramıyoo falan. Bu gün eşim ne dese beğenirsnz.

Bunlar bayaaaa bayaa rahat arkadaşlar atıyorum elinize alkolunuzü v. S alsanız gitseniz yada alem yapmaya falan müsaitler. Hadi buraya kadar bile normal karşılayabilirim belki ama işin en cıncıklı yeri bu evli ve bir bebekleri olan şahıslar (grup sex) meraklılarıymış. Eşime kızdım yemin etti bilsem tanışdırmazdım haberim yokdu banada bu gün x arkadaşım söyledi dedi.
😵‍💫😵‍💫🤔🥲🥲

Hala midem bulanıyoo.

Düşündükçe 🤮

12 aylık bebeleri var işallah abartılı bilgi kirliliğidir 😟😖

belmuda yani bu durumda yapılacak tek şey eşin de sen de numaralarını engelleyip varsa sosyal medyadan engelleyeceksiniz ve bir daha görüşmeyeceksiniz, kapına habersiz geldiğinde de açma kapını

belmuda
      Var böyle tipler dünyada. Uzak durmak lazım.
      Allah muhafaza etsin. Eşinin içinde de bi kırıntı varsa yoldan çıkarır Allah esirgesin

TombulHatun
        Kanım dondu açarmıyım. Ben bebeğe üzülüyorum yaaa. :(

Ama hiç sevmemişdin o kızı zaten.bu kadarını beklemezdim amaa😟

belmuda Allah ıslah etsin ne diyelim inşallah sağlıklı büyür o çocuk

Bubenimoykumm
            Amin. 🙏

Yokyaa eşim benden çok daha katıdır bu tar şeylere. Çok pişman keşke tanışdırmasaydım dedi. Zaten çook uzun yıllar okuldan onlarda görüşmüyorlardı. En az 15 yıldr falan

Hazmademiyrm yaa arayıp ağzıma geleni saymak istirm😫

belmuda
              Uzak durmak, sohbeti kesmek en güzeli. Maalesef var böyle kişiler.

belladonna
                Bana uzak cehenneme direk😫
                Pislikler.içim aklım almıyo.daha ne duyabilirim gwtçekten blmiyrm