• Öneri
  • Vajina bolgesinde sivilce 🤦‍♀️🤦‍♀️

_marry_koko_ ben hayatım da hic krem, jilet felan kullanmadim o yuzden hic oyle cok cok tügum olmadi hep agda yaptim hamilelikde bile 8 inci ayima kadar agda yapıyordum son ay epey zorlandim 2 kere jilete vurdum dogumdan sonra direk yine agda yaptim ama bu son zamanlarda sivilce sorunu yapti. Jilette kararma cok yapiyormus en iyisi lazer galiba cidden nereye kadar ugrasacaz bu kadar.. jilet yapsak daha cok ve cabuk çıkıyor kararma yapıyor, agda yapsak sivilce yapiyor. Bende normalde cok utangaçim ama birdaha onları nerde gorecez sanki sikicaz dişimizi

_marry_koko_ tabiki acıtıyor fakat şöyle ki benim ilk zamanlar acıyordu hatta batıklarım çokken gitmiştim bir sefer yemin ederim ruhum çıkıcak gibi olmuştu ama sonrasında o kadar düzeldi ki şimdi ne kıl gibi çıkıyor ne de canım acıyor bütün seans boyunca muhabbet ediyoruz lazerimi yapan kızla😌

Su123 onu için Instagram da bi sayfa var, istersen ismini veriyim. Aşırı güzel işe yarıyo.bnde de vardı simsiyah oluyodu bile acıyodu kocaman. Ama artık geçti

Minikkkk ayy cok iyi olur yaa tesekkur ederim simdiden canim Allah razi olsun😍🙏🙏🙏

Su123 (darkwoman.lotion.izmirbayi ) hesabın ismi bu canım inşallah faydasını görürsün çok memnun olacaksın ama eminim 😊

Delimiyimneyim64 en güçlüsü makine olarak alex o da yazın yapılmıyor cilt rengi koyulaştığından buz lazer demeyin hiç denedim hem boşuna seans geçti hem de sivri sivri çıkartıyo

Delimiyimneyim64 bence şimdiden başlayın yazın lazer kesinlikle tavsiye edilmiyor ama ısrar edip yaptıran çok gördüm kolları bacakları her yeri siyah siyah yuvarlak oluyor ve geçmiyor diye biliyorum çoookkk kötü

Su123 ben ağda yapmadıgım halde ara ara çıkar bendede. Bi arkadaşım doktora gtmişti bu yüzden ondada çıkıyordu doktor kıl dönmesi yok dems dar iç çamasirı giymekten olur demiş

11 gün sonra

Delimiyimneyim64 kişiden kişiye değişiyor yaştan yaşa değişiyor hormonlarınıza bağlı gidip sorsanız da bir şey söyleyemezler

Su123 patlatma sonra ız ve tekrar yapıyor bır kere jılet vur ayda. Ama en ıyısı lazer

Su123 benimde aksine shep agdaya gittim hiç sorunum yoktu doğumdan sonra gidemedim virüs çıktı kaldı yine jilet döndüm hep kıl.donmesi oluyor üstelik içi iltihaplaniyor sivilcelenme de oluyor