Somon menüsü
Eskobar 45 kilo olsak biz de yeriz 😂😂
Eskobar Fırında Patatesli Ve Özel Soslu Somon Balığı https://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-patatesli-ve-ozel-soslu-somon-baligi-tarifi/
Ben somon yapacağım zamn hep bu tarifi yapıyorum çok güzel oluyor patates de doyurucu zaten sen istersen fazla da koyabilirsin
TombulHatun inşallah olursun😬😂😂
Neselibiri domates sosluyu falanda seviyorum ben ama seven insan için denenir çok çeşit ama eşim konusunda tereddütteyim neyse artık yemezse biz yeriz çocuklarda sevdi😂
Neselibiri bende bu tariften yaptım
Somon 35 dakikada piştimi sizde bende hâla çiğ gibiydi patatesleride haşlamıyorum ben direkt baharatlayıp koyuyorum
Eskobar evet pişiyor canım zaten ince kesmiştim ben o yüzden çok problem olmadı 25-30 dk arası tutuyorum fırından fırına değişebilir bir de çok kızarmıyor o yüzden çiğ miş gibi gelebilir ama uzun durunca da somon kuruyor tadı kalmıyor. Patates öyle pişiyormu?
Eskobar Ağzın bal yesin esko inşallah 😂
Eskobar domates sosuyla hiç denemedim ama eşim kesin beğenmez yani biraz değişik onun zevkleri 😂
Neselibiri benimkinin yüksekliği 5 cm falandı😂baya bi sürdü pişmesi, patatesle aynı anda pişti
Neselibiri laz bi cami hıcamız var o yapmış aynı fırın yemeği gibi soğan patates biber domates falan efso olmuş
Eskobar Aa kalınmış baya ondan muhtemeln 😅
Eskobar ha buğulama gibi ben de severim bı tarz