- Düzenlendi
Annesi mesaja cevap verdi.ortak arkadaş görünce kabul ettim kim olduğumu falan sordu bişey diyemedim eski çalıştığı okuldan arkadaş dedim. Yangın olmadan 2 gün önce ayrılmışlar, bi okulda çalışmak için başvurmuş kabul edilmiş oradan haber gelmiş görüşelim sözleşme imzalasın diye erken tatilden dönmüşler, normalde 4 gün daha orada kalacaklarmış oğlu çok sevmiş eğlenmiş. Bu olay oluncada çok etkilenmiş ya oğluna bişey olsaydı diye durmadan ağlıyormuş. Annesi diyor tam toparlandı dedik tekrar eski haline geri döndü ağlamaları yine başladı. Eşinden sonra oğlunada bişey olursa diye iyice kötüleşti dedi. Durmadan diyormuş ya okuldan çağırmasalardı daha orda kalacaktık oğluma bişey olsaydı diyormuş. Okul demiş tatilini bölme geri döndüğünde uğrarsın bunun için yarım bırakma demiş ama goat zaten süremiz azaldı 1-2 gün önce veya sonra farketmez gelirim demiş öyle karar vermiş. Uykusundan falan sıçrayım oğluna bakıyormuş iyimi diye annesi diyor inşallah işe başladımı kafası dağılır okula gittimi çocukların yanında sorunlarını oraya taşımayan biri iyi olacak toparlanır umuyoruz dedi.